Magyarország-Szlovákia: fontos hír a jegyekről

Szurkolói láz van az országban.

Forrás:

A magyar válogatottra szeptember 9-én nagyon fontos Eb-selejtező vár Szlovákia ellen. A mieink a Groupama Arénában fogadják a nagy riválist. A hangulat minden bizonnyal pazar lesz, hiszen a drukkerek az összes jegyet elkapkodták mindössze két óra alatt. Íme az MLSZ közleménye a belépők értékesítéséről:

"Minden jegy elkelt szeptember 9-re, máris biztossá vált, hogy telt ház lesz a Groupama Arénában.

Mindössze két óra alatt az összes jegy elkelt a szeptember 9-i Magyarország-Szlovákia Európa-bajnoki selejtező mérkőzésre. A belépők iránti igény jelentősen meghaladta az eladható jegyek számát, ennek megfelelően a meccsjegy.mlsz.hu-n kiemelkedően magas volt az egy időben vásárolni szándékozók száma, és sokan álltak sorban a Ticket Express Bálnában található jegyirodája előtt is. 

 

A jegyértékesítő rendszer folyamatosan és gyorsan szolgálta ki a szurkolókat, így két óra után minden belépő gazdára talált. A jegyárusítás pénteken 10.00 órakor kezdődött meg, kizárólag a Szurkolói Klub tagjai számára. Hatezer bérletes már korábban biztosította a helyét a mérkőzésre, a jegyárusítás során a maradék belépők találtak gazdára.

A magyar válogatott négy mérkőzés után vezeti Európa-bajnoki selejtező csoportját, míg a szlovákok eddigi három mérkőzésükön hat pontot szereztek. A szeptember 9-i összecsapás 20.45-kor kezdődik a Groupama Arénában."


 

Legfrissebb híreink