Magyarország-San Marino: ki lesz a magyar kezdőkapus?

Dibusz Dénes nyilatkozott.

Forrás: fradi.hu

A FERENCVÁROS JELENTÉSE:

"Mint megírtuk, Marco Rossi négy ferencvárosi játékosra, Dibusz Dénesre, Bogdán Ádámra, Botka Endrére és Vécsei Bálintnra is számít labdarúgó válogatottunk utolsó két világbajnoki selejtezőjén.

A San Marino és Lengyelország ellen készülő magyar csapatnak több hiányzója is lesz, köztük az a Gulácsi Péter, aki sérülés miatt nem állhat a szövetségi kapitány rendelkezésére. Az RB Leipzig hálóőrének helyén így jó eséllyel a Fradi csapatkapitánya, Dibusz Dénes fog szerepelni, aki a Kisvárda ellen 4-0-ra megnyert találkozó után beszélt a lehetséges szereplésről.

- Bízom benne, hogy a szövetségi kapitány nekem szavazza meg a bizalmat, de addig még van néhány nap. Ez idő alatt úgy kell teljesíteni az edzéseken, hogy azt érezze, érdemes vagyok arra, hogy a kapuban álljak. Ez lesz a következő napok egyik legfontosabb feladata. Szeretném a válogatott mérkőzéseket is hasonló sikerességgel és teljesítménnyel zárni, ahogy azt tettem Kisvárdán – mondta Dibusz Dénes.

A magyar labdarúgó-válogatott 2021. november 12-én, pénteken 20.45-től San Marino nemzeti csapatát fogadja a Puskás Arénában, majd három nappal később, november 15-én Lengyelország vendégeként zárja a selejtező-sorozatot."

Legfrissebb híreink