Magyarország-San Marino: felhívás a szurkolókhoz

Hivatalos bejelentés.

Forrás:

AZ MLSZ KÖZLEMÉNYE:

"Férfi A-válogatottunk pénteken 20.45-kor folytatja szereplését a világbajnoki selejtező sorozatban, utolsó hazai selejtezőjén ellenfele a San Marinó-i válogatott lesz a Puskás Arénában. Az alábbiakban összefoglaljuk a legfontosabb szurkolói információkat.

Ahhoz, hogy a belépés zökkenőmentesen történjen, érdemes korábban érkezni a Puskás Arénához, a stadion kapui két órával a kezdés előtt, 18.45-kor nyitnak. A Puskás Aréna büféi, kiszolgáló létesítményei ebben az időszakban is várják a szurkolókat.

Forgalmi lezárások kizárólag az Istvánmezei és Szabó József utcákban lesznek, viszont a parkolást szabályozni fogják, a stadion közvetlen környezetében tilos lesz a megállás, ezért célszerű tömegközlekedési eszközzel megközelíteni a Puskás Arénát. Fontos, hogy mindenki csak a jegyén szereplő kapucsoporton tud belépni az stadionba.

Az MLSZ a szervezés során maradéktalanul betartja a hazai és UEFA-szabályokat annak érdekében, hogy megelőzze a koronavírus-járvány terjedését. Minden 18 éven felüli szurkoló számára kötelező belépéskor a védettség igazolása. A belépőjegy felmutatása mellett a Puskás Aréna területére történő belépéskor kötelező a hivatalos védettségi kártya és a személyi azonosításra alkalmas irat (személyi igazolvány, útlevél) bemutatása. A szájat és orrot eltakaró maszk használata ajánlott a stadion területén."

Legfrissebb híreink