Magyarország-Izland: megvan a vendégek új szövetségi kapitánya

Az előd sorsa már meccs után téma volt.

Forrás:

„Arnar Thor Vidarssont nevezték ki kedden az izlandi labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitányának.

A 42 éves szakember, aki eddig a szigetország U21-es együttesét irányította, kétéves megállapodást kötött. A játékosként 52-szeres válogatott Vidarsson március 25-én Németország vendégeként mutatkozik be a világbajnoki selejtezősorozatban, melyben még Románia, Észak-Macedónia, Örményország és Liechtenstein lesz csapatának ellenfele.


    
Vidarsson elődje, a svéd Erik Hamren azt követően távozott posztjáról, hogy novemberben az Európa-bajnoki pótselejtező döntőjében 2-1-re alulmaradt az izlandi válogatott a magyarokkal szemben, így lemaradt a jövő nyárra halasztott kontinensviadalról” - jelentette az MTI.

Magyarország-Izland: Maradona legendája - OSZTÁLYOZÓNAPLÓ - NB1.hu

Az nb1.hu 1999 óta működő, legrégebbi rovata az Osztályozónapló, amiben szakmai-szurkolói szemmel értékeljük azokat a játékosokat, akik legalább 60 percet a pályán voltak az adott mérkőzésen. A mai kiadás viszont mindenkinek szól, nem csak a játékosoknak, akiknek bármi közük volt a diadalhoz!

Egyébként a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón már téma volt  Erik Hamren sorsa, aki nagyon szomorú volt, amikor a magyar újságírók rákérdeztek a sorsára. Akkor azt mondta, hamarosan eldőlt a sorsa, kis idővel később ez így is lett, mert menesztették.

Legfrissebb híreink