Magyarország-Horvátország: Rossi megmondta, hogyan kell pályára lépniük

A program is változott, a kezdő is fog.

Forrás: mlsz.hu

Marco Rossi szövetségi kapitány a Horvátország elleni találkozó előtt arról beszélt, a csapat főleg azért volt csalódott a szlovákiai verség után, mert a szurkolóknak nem tudott örömet okozni.
 
– Holnap estig van időnk fizikálisan és mentálisan helyreállni, ezért is változtattunk a programon és töröltük a ma délelőtti edzést. Vereség után mindig nehezebb ez, továbblépni és készülni a következő meccsre. A kezdőcsapatban három-négy helyen tervezünk változtatni a Szlovákia elleni tizenegyhez képest – idézi Marco Rossi szövetségi kapitány szavait a Horvátország elleni mérkőzést megelőzően az mlsz.hu
 
A szövetségi kapitány hangsúlyozta, minden esetben, mindegy, mi történik, pozitívan, kezdeményezően és bátor szívvel kell pályára lépnie a magyar válogatottnak.
 
– Szlovákiában a meccs nagy részében kiegyenlített volt a harc, sőt, voltak a találkozónak olyan szakaszai, amikor mi voltunk a jobbak. Néhány helyzetben azonban veszítettünk az intenzitásunkból és ezekből kétszer gólt kaptunk. Most arra törekszünk, hogy az agresszív játékot és az intenzitást végig fenntartsuk a kilencven perc alatt – mondta a szövetségi kapitány, akinek nem változott a véleménye a mérkőzést követő nyilatkozata óta, akkor is kiemelte, hogy a hibák ellenére sem volt rossz a csapat.
 
Marco Rossi az újságírók kérdésére elmondta, arra készülnek, hogy a horvátok le fognak támadni, be akarják majd szorítani a csapatot, minél mélyebb védekezésre kényszerítve minket. 
 
– Sokat tudunk a horvátokról, a vb-mérkőzéseiket az egész világ követte. De bízunk a képességeinkben. A Szlovákia elleni vereség után több mint szomorúak voltunk, főleg a szurkolók miatt, hogy nekik nem tudtunk örömet okozni.
 
A várható kezdő a linkre kattintva elérhető.
 
Rossi Szalai Ádám kifakadására is reagált, bővebben ITT.
 
Forrás: MLSZ.hu

Legfrissebb híreink