Magyarország-Horvátország: élő közvetítés

Nyertünk! És nyertünk és nyertünk!!!!!

Forrás: MLSZ (Képünk illusztráció)

MAGYARORSZÁG-HORVÁTORSZÁG 2-1
G.: Szalai (34.), Pátkai (76.) ill. Rebic (12.)
 
MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Lovrencsics G., Willi Orbán, Baráth, Kádár, – Nagy Á., Pátkai – Dzsudzsák (Bese, 84.), Szoboszlai (Kalmár, 64.), Nagy D. (Varga R. 37.) – Szalai. Szövetségi kapitány: Marco Rossi
HORVÁTORSZÁG: L. Kalinic – Jedvaj (Petkovic 77.), Lovren, Vida, Barisic (Leovac, 30.) – Modric, Brozovic – Rebic (Brekalo, 67.), Rakitic, Perisic – Kramaric. Szövetségi kapitány: Zlatko Dalic 
Sárga lap: Dzsudzsák (63.)
 
 
 

 
 
Beleremegne a föld - szívből jövő "elemzés" a linkre kattintva érhető el
 
 
94. p.: Végeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! 
 
 

 
90. p.: Elnézést a kevesebb bejegyzéséért, de az izomból történő szurkolás közben nem nagyon lehet mit írni!
 
 
 
 
83. p.: Elképesztő a hangulat! Hihetetlen, amit a szurkolók is előadnak!
 
 
 
 
80. p.: Mi maradt ki, atyaég?! Előbb Kalmár, majd Szalai szerezhetett volna gólt 2 méterről, de lehet, inkább 1-ről, majd felszabadítottak a horvátok.
 
 
 
76. p.: Vezetüüüüüüüüünk! Dzsudzsák jobb oldali szöglete után Pátkai harcolt a labdáért (Kalinic nem mozdult ki a beadásra), majd 3 méterről a léc alá lőtt. 2-1!
 
 
 
68. p.: Modric jobb oldali szöglete után két horvát feje fölött repült el éppen a labda 8 méterre a kaputól. Üresen voltak mindketten...
 
 
 
60. p.: Perisic cselezte ki Baráthoz, majd 5 méterről, a balösszekötő helyéről, az oldalhálóba pöckölt.
 
 
 
59. p.: Szoblszlai adott be félmagasan balról, Kalinic azonban megszerezte a labdát az érkező Szalai elől.
 
 
 
54. p.: Kádárnak kellett ápolás miatt elhagynia a pályát, de kis idő után visszatérhetett.
 

null

null

 
52. p.: Dzsudzsák jobbról lőtt veszélyesen az ötösre szabadrúgásból, a lepattanó Pátkai elé került, de nem tudott lőni, blokkoltak a horvátok.
 
 
 
46. p.: További cserék nélkül folytatódik a meccs!
 
 
 
45. p.: Szünet! Teljesen egyenrangú ellenfele a magyar válogatott a horvátnak. Sőt...
 
 
 
37. p.: A tizenhatos vonala előtt Lovren rálépett Nagy Dominik sarkára, majd belerúgott és fellökte. A bíró sípja néma maradt, a horvát újságírók is azt mondták az nb1.hu-nak, hogy szabálytalanság volt. Nagy nem tudja folytatni, Varga Roland váltja.
 
 
 
34. p.: Egyenlítettünk! Dzsudzsák jobbról a tizenhatosra befutó Szalai elé tálalt laposan, aki 14 méterről, a jobbösszekötő helyéről a jobb alsó sarokba lőtt úgy, hogy Kalinic csak beleérni tudott a labdába. 1-1!
 
 
27. p.: Szalai kapott labdát középen, ám az indítás hosszú lett, Kalinic a tizenhatos vonalánál megszerezte.
 
 
20. p.: Nagy Dominik robogott el a bal oldalon, lapos beadására Szalai érkezett becsúszva az ötösnél egy védővel, de már nem tudott belepöckölni a labdába.
 
 
14. p.: Hihetetlen, vezetnek a horvátok, védelmi hibák után! Modric adott be jobbról laposan, Nagy Ádám a földön maradt, ami miatt nem lett les az akció vége, Középen, a 11-esnél Kramaric balra passzolt Rebicnek, aki 7 méterről a bal alsó sarokba helyezett. 0-1!
 
 
10. p.: Kalinic pillanatai. Előbb Lovrencsics éles, jobb oldali beadása után tenyerelte szögletre a labdát, majd Dzsudzsák beadása után Orbán közeli fejesét hárította. Továbbra is bátrak vagyunk!
 
 
8. p.: Dzsudzsák szabadrúgása után Orbán fejelte le a labdát az ötösnél, Szalaihoz került, próbált kapura fordulni vele, de az utolsó pillanatban mentettek a horvátok. Egyáltalán nincs ám megijedve a magyar válogatott!
 
 
7. p.: Megúsztuk! Barisic hagyta maga mögött Dzsudzsákot a bal oldalon, élesen középre nyeste a labdát, amit Baráth nem ért el, érkezett Kramaric, aki 6 méterről a jobb kapufa mellé pöckölt.
 
 
6. p.: Perisic vállalta magára az első lövést, Gulácsi viszont magabiztosan hárította 24 méteres próbálkozását.
 
 
5. p.: A hangulat varázslatos, mindkét szurkolótábor alaposan belekezdett. A pályán ismerkednek egymással a felek, az iramra nem lehet panasz.
 
1. p.: Elkezdődött a meccs. Hajrá, Magyarország!
 
 
Kezdés előtt
 
 
17.54: Vonulnak ki a csapatok a himnuszok meghallgatására. A horvátok kezdőjében 7-en vannak a vb-döntőben látott válogatottjuk kezdőjéből. Kezdés előtt a 100. válogatottságát ünneplő Dzsudzsák Balázsot köszöntötte Csányi Sándor, az MLSZ elnöke.
 

A világbajnoki ezüstérmes horvátok elleni Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen Dzsudzsák Balázs is helyet kapott a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatában, így a szélső vasárnap 100. alkalommal ölti magára a címeres mezt. Marco Rossi szövetségi kapitány további négy helyen változtatott a három napja Szlovákia vendégeként pályára küldött együttesen, így bekerült a kezdő tizenegybe a 18 éves Szoboszlai Dominik is, aki éppen a nagyszombati 2-0-s vereség alkalmával debütált a válogatottban.
    

Rajtuk kívül még Baráth Botond, Pátkai Máté és Nagy Dominik kapott most lehetőséget az olasz szakvezetőtől. A szlovákiai kezdőcsapatból Korhut Mihály, Lang Ádám, Kleinheisler László, Kalmár Zsolt és Kovács István került ki.
 

MAGYARORSZÁG: Gulácsi – Lovrencsics G., Willi Orbán, Kádár, Baráth – Nagy Á., Pátkai – Nagy D., Szoboszlai, Dzsudzsák – Szalai. Szövetségi kapitány: Marco Rossi
HORVÁTORSZÁG: L. Kalinic – Jedvaj, Lovren, Vida, Barisic – Modric, Brozovic – Rebic, Rakitic, Perisic – Kramaric. Szövetségi kapitány: Zlatko Dalic 

Legfrissebb híreink