Magyarország-Elefántcsontpart: nyolcezer jegy keresi még a gazdáját

Budapest – Tíz nappal a felkészülési mérkőzés előtt még minden kategóriában lehet belépőket vásárolni.

Forrás: mlsz.hu

Tíz nappal az elefántcsontpartiak elleni felkészülési mérkőzés előtt még minden kategóriában lehet belépőket vásárolni a találkozóra.

 

A magyar válogatott itthon játszó labdarúgói kedden elutaznak a válogatott ausztriai edzőtáborába, ahonnan a jövő hét közepén tér haza a csapat, pénteken 18.00 órától pedig a Groupama Arénában lép pályára Elefántcsontpart ellen. Az Eb-t megelőző utolsó hazai összecsapásra az elmúlt másfél hétben nagy számban fogytak a belépők, de még minden kategóriában lehet jegyet vásárolni a találkozóra - jelenleg mintegy 8000 belépő vár gazdára.

 

A jegyek 2500, 3500, 5000, 8000 forintos áron kaphatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, valamint személyesen a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában.

 

A klubokkal történt egyeztetéseket követően három vidéki helyszínen is vásárolhatnak szurkolói kártya nélkül jegyeket az érdeklődők a mérkőzésre: a ZTE FC, a Békéscsaba Előre és a DVTK jegyértékesítő helyein szerezhetik be belépőjüket a kártyával nem rendelkező szurkolók.

 

Külföldi állampolgárok utalványt vásárolhatnak a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, amit a mérkőzés napján a helyszínen cserélhetnek belépőre, útlevelük ellenőrzése után. A mérkőzésre megvásárolt jegyeket legkésőbb 72 órával a mérkőzés előtt lehet átíratni más nevére.

Legfrissebb híreink