Magyarország-Andorra: üzentek a magyar ultrák

Egy kérést is megfogalmaztak.

Forrás: Carpathian Brigade/Facebook

ÍME, A CARPATHIAN BRIGADE HIVATALOS KÖZLEMÉNYE:

„NEM ADJUK FEL SOHA, SZÍVBŐL SZURKOLUNK!“

Szurkolótársaink!

Az elmúlt két mérkőzés szakmai elemzésébe nem kívánunk belemenni, megteszik ezt rengetegen rajtunk kívül. Természetesen csalódottak vagyunk az eredmények miatt, de nem szabad elfelejteni, hogy néhány hónappal ezelőtt mennyi örömet és büszkeséget okozott nekünk a Nemzeti Tizenegy. A júniusi mérkőzéseket megelőzően pedig emlékezzünk csak vissza, hány találkozót kellett a járványhelyzet miatt szurkolók nélkül megrendezni. Becsüljük meg, hogy most ismét ott lehetünk a lelátókon, hogy tőlünk zenghet a Puskás Aréna, valamint tiszteljük meg Marco Rossi munkásságát is azzal, hogy nem hátrálunk ki a csapat mögül!

Holnap egy újabb találkozó vár ránk, és ugyanúgy ott kell álljunk a csapat mögött, 90 percen át biztatni őket, a lefújásig szurkolni a világ legszebb nemzeti címeréért! 

Tisztelettel kérnénk mindenkit, csak az jöjjön a Dózsa György úti oldal kapu mögé, aki mindezeket ugyanígy érzi! 

A stadionhoz 19:00-kor sétálunk át a Verseny utcából. A gyülekezőn, majd a mérkőzés folyamán az alsó szektorok felett megtalálhatjátok becsületkasszáinkat is, melyekhez ha hozzájárultok, a koreográfiák közel milliós költségeit támogatjátok. Köszönjük szépen!

Mindörökké Magyarország!

CB’09"

Legfrissebb híreink