Magyarország-Andorra: Szalai kiakadt, Botka megérezte - reakciók

Marco Rossi kérése.

Forrás: Réti Zsolt

Mint ismeretes, a magyar válogatott 2-1-es győzelmet aratott hazai pályán Andorra ellen, azonban közelről sem volt ez egy könnyű meccs.

Ennek az M4 Sportnak adott nyilatkozatában Szalai Ádám is hangot adott:

,,Óriási köszönet mindenkinek, aki kilátogatott erre a meccsre, hiszen a labdával való játékunk borzalmas volt. Tudtuk, csak a három ponttal maradunk életben, ha valaminek örülhetünk az az, hogy ezt sikerült megszerezni. Sok pozitívumot nem tudok mondani a meccsről, csak a három pont és a nézők, akik ezt végig nézték.”

A magyar válogatottban először szerzett gólt Botka Endre, aki már egy megérzése a meccs előtt, azonban ő sem volt elégedett:

,,A meccs előtt megéreztem, hogy ma gólt fogok szerezni. Hogy utána miért alakult így a mérkőzés, nehéz megmondani. Az első félidőben uraltuk a mérkőzést, a szünet után aztán elkezdtük felrugdosni a labdákat és kapkodóvá vált a játékunk. Az Eb-n sokkal erősebb ellenfelek ellen sokkal jobban passzoltunk. Most a labdakihozataloknál se találtuk az embert. A kötelező mérkőzéseket meg kell nyernünk, még lehet esélyünk a vb-re, továbbra is meg kell tenni mindent."

Schön Szabolcs szerint egy kicsit belekényelmesedett a csapat a meccsbe, valamint arról is beszélt, mit kért tőle Marco Rossi:

,,A szövetségi kapitány azt kérte, hogy minél többet jöjjek előre, kombinatív játékot játsszak és minél több labdát adjak be. Az első 20 percben a csapat úgy érezte szerintem, hogy a két gól után megvan a mérkőzés, de a végén nehézzé tettük magunknak."

Legfrissebb híreink