Magyarország-Albánia: lényeges tanulságot emelt ki Schön - reakciók

A nyerőember is megszólalt.

Forrás: MLSZ/Facebook

Ahogy szombat este már jeleztük, a magyar válogatott hazai környezetben sem bírt Albániával. A meccs egyetlen gólját a csereként beszálló Armando Broja szerezte:

A meccs után az M4 Sportnak a mieink közül Schön Szabolcs és Nagy Zsolt nyilatkozott.

Schön Szabolcs: "Megint az utolsó 15-20 percben hoztuk magunkat olyan helyzetbe, hogy ilyen szituációkból gólt kapunk. Ezt nem egyszer, nem kétszer megbeszéltük, hogy az utolsó 15-20 percre 110%-ig oda kell koncentrálni. Ez ma ismételten nem ment, nagyon-nagyon csalódott vagyok. Ez a nemzetközi szint, amit ha nem tudunk megoldani, akkor nem jutunk kijutni a világbajnokságra."

Nagy Zsolt: "Nagyon jó csapat ellen játszottunk, sok topligában szereplő játékosuk van. Hetven százalékig ült, amit elterveztünk. Csalódott vagyok, mert a hajrában kaptunk egy elkerülhető gólt. A két gyors szélsőnket nem tudtuk kihasználni és mögéjük kerülni, ezért nem tudtunk annyi helyzetet kialakítani."

Az M4 Sportnak interjút adott az ismét nyerőembernek bizonyuló Armando Broja is:

"Csapatként egységesebbek voltunk. Kicsit más szituáció volt, mint a szeptemberi gólomnál, de a legfontosabb hogy a találataimmal tudtam segíteni a válogatottat" - hangsúlyozta az albán futballista. 

Legfrissebb híreink