Magyar válogatott támadót igazolt az újonc

9 órakor sajtótájékoztatót tartanak. FRISSÍTVE!

Forrás:

Két vereséggel kezdte az újonc ZTE a bajnokságot (az FTC elleni meccse még nem került megrendezésre), így ráfér az erősítés a játékoskeretre. A klub vezetői is azt nyilatkozták, az átigazolási szezon legvégéig is mindent megtesznek azért, hogy újabb futballistákat csábítsanak a csapathoz.

 

Ennek értelmében szerződtették a DC Unitedtől távozó, 26-szoros magyar válogatott támadót, Stieber Zoltánt. A 30 éves játékos kevés játéklehetőség miatt távozott, közös megegyezéssel, azaz, szabadon igazolható (volt).

 

Zalaegerszegen 9 órakor sajtótájékoztatót tartanak.

 

FRISSÍTÉS: 9.45: Az MTI jelentése:

A klub csütörtök reggeli sajtótájékoztatóján Végh Gábor többségi tulajdonos és Sallói István sportigazgató jelentette be a 26-szoros válogatott játékos megszerzését, aki a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságon is tagja volt a nemzeti csapatnak.
    
A 31 éves Stieber legutóbb az észak-amerikai profiligában (MLS) szereplő DC Unitedet erősítette, ahonnan július végén távozott, vagyis szabadon igazolható volt. A szélső négy évet töltött az Aston Villa utánpótlásában, majd nyolc esztendeig Németországban futballozott, volt a Koblenz, az Aachen, a Mainz, a Greuther Fürth, a Hamburger SV, az 1. FC Nürnberg és az 1. FC Kaiserslautern játékosa is.
    
A felnőtt mezőnyben az első magyar klubja a ZTE FC lett, élete első NB I-es mérkőzését szombaton az ugyancsak újonc Kaposvári Rákóczi FC otthonában játszhatja.

FRISSÍTÉS: 13.09: Újabb válogatott támadót igazolhat a ZTE! Lehet megvan, mikor lesz a Fradi elleni meccsük. Részletek a linkre kattintva érhetőek el.

 

Legfrissebb híreink