Magyar válogatott: Rossi Dzsudzsáknak üzent?

A futballista nem fogott kezet a kapitánnyal.

Forrás:

Honlapunkon is olvashattak arról, hogy a magyar válogatott kiizzadta a győzelmet vasárnap este Azerbajdzsán ellen. A mieink Korhut Mihály góljával nyertek 1-0-ra, így maradt esélyünk az Eb-kvalifikációra. A meccsen kezdőként kapott lehetőséget Dzsudzsák Balázs, akit a 71. percben lecserélt Marco Rossi. Dzsudzsák nem igazán örült a döntésnek, amit bizonyít, hogy a döntés után nem fogott kezet a szövetségi kapitánnyal. A lefújás után Dzsudzsák azt mondta, nem kell nagy feneket keríteni az ügynek, hiszen csak játszani szeretett volna.

Magyarország-Azerbajdzsán: Dzsudzsák nem fogott kezet Rossival - reakció - NB1.hu

 

 

Az olasz szakember a közösségi oldalán tett közzé egy érdekes idézetet, amely Óscar Tabáreztől származik - bukkant rá a Blikk. Tabárez annak az Uruguaynak a szövetségi kapitánya, amellyel hamarosan összecsap a magyar gárda.

 

"Az igazi vezér arra használja a képességeit, hogy elérje társaival együtt a kitűzött célokat. Ha ezeket a képességeket azonban nem elsősorban a csapat, hanem a saját javára használja, nem egy igazi vezérről, vezetőről beszélünk. Amikor a válogatottban játszol, egy egész országot képviselsz, érte kell győznöd. Edzőként neked kell megmondanod, mit játszanak a játékosok, de az ő dolguk kivitelezni az elképzeléseidet" - osztotta meg a gondolatait Rossi.

 

Érdekes gondolatok ezek, amelyekkel a vasárnapi eseményekre is utalhatott a kapitány...

Legfrissebb híreink