Magyar válogatott: megoldódhat Rossi egyik nagy gondja

Pozitív fordulatot vehet a futballista ügye.

Forrás:

Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy nincs könnyű helyzetben Németh Krisztián és Baráth Botond. A két játékos a Sporting Kansas City csapatát erősíti, de az amerikai klub szezonja nem sikerült valami fényesen, hiszen lemaradt a rájátszásról. A labdarúgók szerződésében állítólag szerepel egy olyan kitétel, hogy nem szerepelhetnek másik csapat edzésén, így Németh és Baráth is csak egyénileg készülhet a sorsdöntő Wales elleni ütközetre.

Magyar válogatott: nagyon nehéz helyzetbe kerülhet Rossi - NB1.hu

 

 

Baráth az M4 Sport Sporthíradó című műsorában beszélt a faramuci szituációról. A védő elmondta, úgy fest, a Budapest Honvédnál tréningezhet.

 

"Szeretném megkapni a válogatott meghívót és a Budapest Honvédnál kértem edzéslehetőséget. Már csak a papírokra várok, amiket ha megkapok, már mehetek is tréningezni" - fogalmazott a bekk, aki a kispestiekkel 2017-ben megnyerte a bajnokságot.

 

Baráth természetesen kitért a walesi túrára is, amelyen az Eb-kvalifikáció lesz a tét. A futballista úgy véli, ezen a meccsen nem csak 90 percig kell koncentrálni, hanem a hosszabbításban sem szabad kiengedni. Kemény mérkőzésre készül Baráth, de leszögezte, mindent bele kell adniuk a siker érdekében. 
 

Legfrissebb híreink