Magyar válogatott: fontos hírt közölt az MLSZ a szurkolókkal

Kiderült, mikor lehet jegyet venni a Wales elleni ütközetre.

Forrás:

A magyar labdarúgó-válogatott június 11-én Walest fogadja a Groupama Arénában a 2020-as Európa-bajnokság selejtezősorozatban, a mérkőzésre május 10-én indul a jegyértékesítés.
 
A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának beszámolója szerint - akárcsak a horvátok elleni mérkőzés előtt - a Wales elleni találkozóra is elővásárlási lehetőséget biztosítanak a Szurkolói Klub tagjai számára, akik május 10-én 8 órától juthatnak hozzá a belépőkhöz, 15 százalékos kedvezménnyel. A Szurkolói Klub-tagsághoz továbbra is szükség van szurkolói kártyára. 
    
A Szurkolói Klub-tagsággal nem rendelkezők május 13-án 8.00 órától vásárolhatják meg jegyeiket a mérkőzésre. A jegyvásárláshoz klubkártya nem kötelező, de beléptetéskor a rendezők ellenőrizhetik a szurkoló személyi azonosságát és a jegyen szereplő adatokat.
    
A jegyárak nem változnak: elhelyezkedéstől függően 3500-tól 15 ezer forintig lehet megváltani a belépőket. A találkozóra szóló jegyek interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen pedig közel 350 értékesítési ponton, a TEX viszonteladóknál szerezhetők be.
    
A magyar válogatott 2-0-s szlovákiai vereséggel kezdte a sorozatot március 21-én, majd három nappal később házigazdaként 2-1-re legyőzte a világbajnoki ezüstérmes horvátokat. Júniusban, a Wales elleni összecsapás előtt három nappal, Azerbajdzsánban vendégeskedik Marco Rossi szövetségi kapitány együttese.
 
A magyar válogatott 2019-es Eb-selejtezői: 
 
március 21.: Szlovákia-Magyarország 2-0
március 24.: Magyarország-Horvátország 2-1
június 8.: Azerbajdzsán-Magyarország
június 11.: Magyarország-Wales
szeptember 9.: Magyarország-Szlovákia
október 10.: Horvátország-Magyarország
október 13.: Magyarország-Azerbajdzsán
november 19.: Wales-Magyarország
 
 

Legfrissebb híreink