Magyar válogatott: apa lett Rossi felfedezettje - kép

Igazi csoda.

Forrás: MLSZ/Facebook

A Puskás Akadémia játékosa, Nagy Zsolt két alkalommal szerepelt eddig a magyar válogatottban. Nagy az Uruguay elleni meccsen debütált a nemzeti együttesben, emellett a Wales elleni Eb-selejtezőn is bizalmat szavazott neki Marco Rossi.

A pfla.hu számolt be arról, hogy megszületett Nagy kislánya. Íme a felcsútiak közleménye:

"Immár nemcsak válogatott labdarúgónak, hanem édesapának mondhatja magát Nagy Zsolt, akinek kislánya, Zara múlt szombaton 18.10-kor érkezett, 48 centisen és 2870 grammosan. A csöppség és édesanyja is egészséges, s tegnap már a kórházból is kiegedték őket, így együtt a család.

„Már nagyon vártuk a kicsit, aki tavaly, életem eddigi legsikeresebb évében fogant. A szülés április 19-re volt kiírva, de Zara végül egy nappal előbb megérkezett. Április 10-én volt a névnapom, azt „lekéste”, de a 18-as szám is tökéletes, ugyanis édesanyám és a feleségem, Betti, valamint az ő nagymamája is 18-án született – neki pont aznap volt a születésnapja, csakúgy, mint anyukám névnapja... A mezszámom megváltoztatásán azért még nem gondolkodtam, de ha behívnak a válogatottba, biztosan a 18-as mezt kérem majd, az Eb-pótselejtezőre a 25-öst úgy sem választhatom. A koronavírus-járvány miatt sajnos nem lehettem ott a szülésnél, de legalább itthon voltam – szombaton ugyanis pont idegenbeli meccsünk lett volna. Mivel a kórházba nem tudtam bemenni, egyedül izgultam otthon. Szombat délelőtt éppen edzettem, amikor megkezdődtek a fájások, Zara 18.10-kor született, mondanom sem kell, nagyon büszke vagyok a feleségemre!  

 

Tegnap végre hazajöhettek a kórházból, két nap után már nagyon izgatott voltam. Az első éjszaka nyugodtan telt, Zara csak egyszer ébredt fel, azt kell, hogy mondjam, a csöppség igazi csoda” – mesélt gyermekének születéséről és a családi számmisztikáról a boldog apa."

 

A Puskás Akadémia weboldala képet is mutatott a gyermekről:

 

Legfrissebb híreink