Magyar utánpótlás-válogatottat igazolt Felcsútról a Paks

Hivatalos bejelentés.

Forrás:

ÍME, A PAKS BEJELENTÉSE:

"Sipos Zoltán már a nyári felkészülési időszak legelején csatlakozott csapatunkhoz, mint próbázó, majd edzésmunkája és a felkészülési mérkőzéseken mutatott teljesítménye meggyőzte klubunk vezetőit, valamint a felnőtt gárdánkat trenírozó szakmai stábot. A mindösszesen 19 éves fiatal tehetség így a mai napon a hetedik 2020-as nyári igazolásunk lett. A 184 centiméteres, ígéretes labdarúgó a Puskás Akadémiában nevelkedett, de a tavalyi szezont kölcsönben a Csákvárnál töltötte, ahol 15 NBII-es és 1 Magyar Kupa találkozón kapott szerepet. Sipos eddigi karrierje során már megjárta az U16-os, az U17-es és az U19-es utánpótlás-válogatott csapatokat is.

„Nagyon jól esett, hogy egy NBI-es klub érdeklődött irántam, és végül le is igazolt. Ezt ezúton is szeretném megköszönni családomnak, barátaimnak és nevelőedzőimnek. Az első napoktól kezdve mindenki nagyszerűen fogadott, és segítette a beilleszkedésemet. Úgy érzem tehát, nagyszerű közegbe érkeztem, így mindenképpen hosszútávon gondolkodom Pakson. Ami csak tőlem telhető, megteszem, hogy minél több lehetőségem legyen bizonyítani” - nyilatkozta honlapunknak a kontraktus aláírását követően a védekező középpályás.

Haraszti Zsolt, ügyvezetőnk pedig a következőképpen vélekedett ifjú újoncunkról. „Sipos Zoltán egy komoly tehetség, tizenkilenc éves, így csak rajta múlik, milyen pályafutás előtt áll. Szurkolunk neki, hogy minél eredményesebb legyen.”

A PAKS EDDIGI NYÁRI ÉRKEZŐI: Ádám Martin (Kaposvári Rákóczi), Bognár István (MTK Budapest), Forgács Dávid (Nyíregyháza Spartacus, szabadon igazolhatóként), Hegedüs Lajos (Puskás Akadémia, szabadon igazolhatóként), Lorentz Márton (BFC Siófok), Nagy Richárd (Kaposvári Rákóczi), Sajbán Máté (Mezőkövesd, kölcsön után végleg), Sipos Zoltán (Puskás Akadémia II – legutóbb kölcsönben Csákvár), Szabó Bálint (Mol Fehérvár – legutóbb kölcsönben Budaörs)
Kölcsönbe érkezők: Csősz Richárd (Debreceni VSC)
Kölcsönből visszatérők: Fejős Áron (Szekszárd), Kővári Róbert (BFC Siófok), Molnár Dominik (NK Nafta 1903 – Szlovénia), Nagy Richárd (Veszprém)

Legfrissebb híreink