Magyar rangadó a Bundesligában: nagy dicséret Dárdainak

Budapest után szabadon!

Forrás: dierotenbullen.com

Több szempontból is igazi magyaros rangadó jön vasárnap a Bundesligában, hisz a 22. fordulóban a Hertha az RB Leipziget fogadja.

A fővárosiaknál a sérüléséből visszatérő Santiago Ascacíbar Dárdai Pál vezetőedzőt dicsérte, egyben az esélyeket is latolgatta. "Nagyon jó a kapcsolatunk a mesterrel, megadja nekem a lehetőséget, igyekszek élni vele. Mindenki segíti a másikat, remek a csapategység, hisz egy hajóban evezünk. Pontokat akarunk szerezni egy élcsapat ellen, és nagyon remélem, meg fogjuk mutatni a képességeinket" - mondta. Korábban a magyar tréner már megtartotta sajtótájékoztatóját, erről itt írtunk:

Dárdai kezdőként vetné be a világbajnokot Gulácsiék ellen - NB1.hu

 

A lipcseiek kedden még Budapesten, a Puskás Arénában játszottak BL-meccset a Liverpoollal. Julian Nagelsmann vezetőedző továbbra sem számíthat a sérüléséből lábadozó Szoboszlai Dominik játékára, ellenben vélhetően Gulácsi Péter és Willi Orbán is megkapja az esélyt.

"Liverpool ide, Liverpool oda, tisztességgel felkészülünk a Herthára, és nem szegi a kedvünket a keddi 2-0-s vereség. Dárdai Pállal a berliniek jóval stabilabbnak tűnnek, sokat fejlődtek, jó úton haladnak. Oda kell figyelnünk Matheus Cunhára, akinek nálunk, Lipcsében nem jött ki a lépés, de most remekel, és Sami Khedira is vezéregyéniség lehet. A győzelem a célunk, semmi más" - mondta Nagelsmann.

A találkozó vasárnap 15 óra 30 perckor kezdődik.

Legfrissebb híreink