Magyar lett az MTK brazilja

Ennek örömére magyarul nyilatkozott.  VIDEÓ

Forrás:

ÍME, AZ MTK HIVATALOS BEJELENTÉSE:

"MYKE BOUARD RAMOS MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR LETT
Kedden letette az állampolgársági esküt Myke Bouard Ramos.

A Brazíliában született támadó hét és fél éve került Magyarországra, és öt évvel ezelőtt klubunkhoz. Bár az elmúlt időszakban külföldön szerepelt, de a 27 éves játékos idén visszatért az MTK Budapesthez, amellyel szerződést hosszabbított, a felkészülést is csapatunkkal kezdte meg. 

Kedden délelőtt Budapesten, a Deák téri Polgármesteri hivatalban magyar nyelven elmondta az esküt, ezt követően elénekelte a Himnuszt és a Szózatot, majd büszkén beszélt érzéseiről:

- Nagyon boldog és büszke vagyok, mert nagyon szeretem Magyarországot. Szeretek itt élni, és itt találtam meg a magyar feleségemet. Fontosnak tartom, hogy minél jobban be tudjak illeszkedni, ezért minél többet próbálok magyarul beszélni. Hálás vagyok a páromnak és az ő családjának a sok segítségért, és különösen szeretném megköszönni az MTK-nak mindezt. Ez a klub segítette a karrieremet, az elmúlt időszakban mindenben partner volt, bízom abban, hogy a pályán a lehető legtöbbet visszaadhatok ebből. 

Myke sokkal jobban szereti, ha a játéka beszél helyette, ezért nagyon ritkán áll kamera elé, még anyanyelvén sem szeret túlzottan nyilatkozni. Most azonban egyfajta gesztusként kivételt tett, magyar nyelven vállalkozott egy mini-interjúra az edzés előtt."

Legfrissebb híreink