Magyar-lengyel: óriási dicséret Lewandowskitól a magyaroknak

Szoboszlai hiányára is kitért a lengyel sztár.

Forrás: pzpn.pl

Mint arról hétfőn beszámoltunk, magas rangú állami kitüntetést kapott hazájában a vb-selejtezőkre, így a magyar válogatott elleni meccsre készülő lengyel válogatott klasszisa, Robert Lewandowski, akinek a Lengyelország Újjászületése érdemrend parancsnoki keresztjét adományozta Andrzej Duda miniszterelnök.

A Bayern München 32 éves csatára a lengyel válogatott sajtótájékoztatóján nyilatkozva kitért a magyarokra, egyben Szoboszlai Dominik hiányára is.

"Az, hogy az egyik kulcsemberük nem játszhat, nem jelenti azt, hogy sokat veszítenének, hisz a kapustól kezdve sok minőségi játékos alkotja a keretüket. Megvan bennük a lehetőség, csak rajtunk áll, hogy mennyi teret engedélyezünk nekik. 

Csupa pozitívat tudok mondani róluk, nagyon stabil formát mutattak az utóbbi időben, taktikailag rendezettek és ez minden meccsükön látszik. Nagy lépéseket tesznek annak érdekében, hogy jobbak és jobbak legyenek. Fel kell készülnünk arra, hogy hasonló szinten állnak, mint mi, aztán majd a pályán eldől, hogy ki is a jobb. Remélem, hogy az új edzőnkkel, Paulo Sousával és az általa kitalált új taktikával eredményesek leszünk."

 

A magyar válogatott márciusi mérkőzései:

március 25., 20.45
Magyarország-Lengyelország

március 28., 20.45 
San Marino-Magyarország

március 31., 20.45 
Andorra-Magyarország

Legfrissebb híreink