Magyar légiós ápol barátságot a Superbowl MVP-jével

Mesélt az előtte álló szezonról is.

Forrás: twitter.com/danielsalloi

„A fociban nagyobb név vagyok, ettől függetlenül most ő a világban sokkal ismertebb név.” – mondta a Sporting Kansas City labdarúgója, Sallói Dániel Patrick Mahomesszal kapcsolatban, aki az idei év legértékesebb játékosa lett a Super Bowl döntőjében. A 23 éves csatár a DIGI Sport napindító műsorában a Kansas City Chiefs által megnyert Super Bowl-ról, Patrick Mahomesszal való barátságáról és csapata következő szezonjáról is beszélt.

„Nagyon örülök, hogy megismerhettem még mielőtt MVP és Super Bowl győztes lett.” – utalt Patrick Mahomesszal való kapcsolatára Sallói Dániel a Reggeli Startban. A 23 éves magyar csatár jó barátságot ápol az amerikaifocistával, „írtam is neki, hogy erről nem volt szó amikor 2 éve beszélgettünk, hogy MVP lesz már az első évében”. A magyar labdarúgó elmesélte, hogy 2018-ban egy kosárlabdameccsen ismerkedtek meg, akkor mutatták be őket egymásnak. Ezek után kölcsönösen eljártak egymás mérkőzéseire, így a szupersztár Patrick Mahomes többször volt már a Sporting Kansas City meccsén: „írt is Twitteren, nagyon nagy élmény volt, hogy a Chiefs-nek, az NFL-nek az MVP-je ír nekem”, majd hozzátette: „azért elég sokan irigykednek, hogy tudunk egymásnak üzenni”.

A Kansas City Chiefs csütörtökön ünnepli Kansasben azt, hogy a hétvégén megnyerte az NFL bajnoki döntőjét a San Francisco ellen. „Itt őrület van, egymillió ember fogja ünnepelni az utcán a Chiefs győzelmi felvonulását én pedig kettő utcára lakom ettől, úgyhogy nem tudom, miképpen fogok eljutni az edzésre holnap. Ennyi embert együtt fiesztázni, az utcán felvonulni még akkor láttam, amikor a magyar válogatott az Eb-n meccseket tudott nyerni és a körúton vonultam a barátaimmal.” A fiatal légiós beszélt a Super Bowl-győzelem értékéről is: „Ez olyan az itteniek számára, mintha Magyarország vb-t nyerne.”

Sallói Dániel az előtte álló MLS-szezonjáról is beszélt a Reggeli Startban: „ha valami nem sikerül olyan jól előzőleg, várod a javítási lehetőséget”, de kiemelte: „ugyanúgy alapember vagyok, és elégedettek velem az edzőink, emellett már csak a góloknak kell jönnie”.

Legfrissebb híreink