Magyar Kupa: Visszatért Sannino, visszatért a győzelem is

Osztermájer szerint nem volt egyértelmű  a párharc.

Forrás: budapesthonvedfc/facebook

Mint, arról korábban beszámoltunk, a Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján a Honvéd 2-0-ra legyőzte a Paksot, és az első gólnélküli találkozó után továbbjutott az MK-ban, ahol az MTK-val találkoznak a döntőbe jutásért.

Magyar Kupa-sorsolás: lesz fővárosi csapat a döntőben - NB1.hu

Forrás: Kisorsolták a Magyar Kupa elődöntőjének a párosításait, biztosan lesz budapesti csapat a döntőben. Az NB II-es MTK hazai pályán kezd a Honvéd ellen, míg szintén otthon kezd a Mezőkövesd a Videoton ellenében. A mérkőzések oda-visszavágós rendszerben zajlanak, amennyiben hosszabbításra kerülne sor a második meccs végén, akkor kétszer 15 perces játékrészek követik majd egymást és ha szükséges, akkor tizenegyesekkel születik meg a végső döntés.

A kispadra a koronavírus miatti óvintézkedések miatt, két hét után visszatérő Sannino mester érthetően boldogan értékelte a kupameccsen látottakat:

"Nyertünk! Ez a legfontosabb. A továbbjutás annak a két gólnak köszönhető , amit lőttünk a mérkőzésen. Rendre a szemünkre vetik, hogy nem szerzünk gólt, most viszont kétszer is eredményesek voltunk, aminek nagyon örülök – folytatta Sannino mester, akit arról is kérdeztek a mérkőzés után, hogy mekkora nyomás volt a csapatán. – Az egyetlen nyomás, amit érzek, az a vérnyomást mérő eszköz, amit az orvos a karomra tesz. Én is örülök, hogy ismét elfoglalhattam a helyem a csapat mellett, ami pedig a folytatást illeti, most szeretnék hazamenni, meginni egy jó kávét és majd csütörtöktől foglalkozunk a Kisvárdával.”

 

Magyar Kupa: megvan a legjobb 4 csapat - eredmények, összefoglalók - NB1.hu

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd Megvan a Magyar Kupa legjobb 4 csapata, határozatlan ideig utoljára tekinthettek meg szurkolók a stadionban focimeccset. MOL Fehérvár FC-ZTE FC 5-0 A Videoton jutott be elsőként a Magyar Kupa legjobb 4 csapata közé, hazai pályán 5-0-ra ütötte ki a ZTE-t. Már a 29.

 

A vendégek mestere, Osztermájer Gábor így nyilatkozott a paksi klub honlapjának a találkozót követően:

„Először is gratulálok a Kispestnek a továbbjutáshoz, ugyanakkor azért annyira nem volt egyértelmű ez a párharc. A mai meccse első felében passzívan, majd a második játékrészben már aktívan játszottunk. A Honvéd tulajdonképpen az első kapura lövéséből gólt szerzett a szünet előtt. Ezt követően felvállaltuk a focit, jól játszottunk, és az egyenlítést is megérdemeltük volna, hiszen volt, hogy a gólvonalról kellett mentenie a budapesti csapatnak. Többször a védelem mögé kerültünk, de sajnos nem tudtunk egalizálni, helyette újabb hibát követtünk el. A mai végeredménytől függetlenül gratulálok a csapatnak, hiszen sosem játszottunk még kupanegyeddöntőt” – mondta meg gondolatait Osztermájer Gábor.

Legfrissebb híreink