Magyar Kupa: vércseként csapott le a Vidi a Fradira – videók

Bejött, amitől Rebrov tartott.

Forrás: Farkas Zsolt/nb1.hu

MAGYAR KUPA, NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
MOL Vidi - FTC 2-0 (0-0)
Vidi: Kovácsik - Nego, Vinicius, Juhász, Stopira - Pátkai, Elek (Kovács I., 37.), Nikolov - Huszti (Milanov, 73.) - Hadzic, Scepovic (Hodzic, 28.)
FTC: Dibusz - Petrjak, Frimpong, Dvali, Heister - Haratin, Leandro (Holczer, 8.) - Varga (Isael, 72.), Gorriaran (Sihnevich, 55.), Tokmac - Lanzafame
Gól: Nikolov (58.), Milanov (83.)
Piros: Dibusz (7.)
Továbbjutott: a MOL Vidi, 4-1-es összesítéssel.
 
A két élcsapat első meccsét a Vidi nyerte 2-1-re a Groupama Arénában, így helyzeti előnyből várhatták a visszavágót a fehérváriak, akiknek emiatt egyáltalán nem kellett kapkodniuk. Viszont az FTC sem tehette ezt meg alapból, hiszen a fehérváriak remekül kontráznak. És ez ismét bebizonyosodott.
 
Leginkább akkor, amikor Dibuszt kiállította Kassai. Klasszikus kontratámadást előzte meg a szituációt, olyan, amitől Szerhij Rebrov, az FTC vezetőedzője is tartott a mérkőzés előtt.
 

Innentől kezdve már duplán előnyben volt ugye a Vidi, mert az első meccsről hozott előny mellett többen is voltak a játékosai a pályán és ez a második félidőben már gólokban is megmutatkozott. Hozzá kell tenni, a második Vidi-gól akkor született, amikor Haratin sérülése miatt (Lanzafame-val fejelt össze), már 9 emberrel volt a pályán a Ferencváros.
 

A Vidi továbbjutása megérdemelt, mert azon túl, hogy hozta az első meccset, vércseként csapott le a visszavágón (is) a kínálkozó lehetőségekre, a helyzetkihasználása meg ismét remek volt.
 
A két csapat ebben a szezonban lejátszott 4 tétmeccséből 3-at nyert meg a Vidi, 1 döntetlen volt.

Legfrissebb híreink