Magyar Kupa: Supka pihentetett

Megszólalt a félidőben leültetett gólgyáros.

Forrás: honvedfc.hu

Ahogyan arról tegnap beszámoltunk, magabiztosan nyert a Budapes Honvéd a Magyar Kupában a Budaörs ellen. Már az első félidő végén háromgólos előnyt harcoltak ki, N’Gog kétszer, majd a második játékrészben még egyszer, míg Holender egyszer volt eredményes. Ezt követően aztán a szünetben kettőt is cserélt Supka Attila vezetőedző, aki korábban már beszélt arról, hogy ezt az elkövetkező meccsek érdekében tette. Most pedig a lecserélt játékos is megszólalt a meccskapcsán.
 
– Nagyon fontos volt a továbbjutás, két okból is. Egyfelől a mezőkövesdi vereséget feledtetni akartuk, másfelől komoly terveink vannak a Magyar Kupával, ahhoz pedig tovább kellett jutnunk. Jól kezdtük a meccset, már a második percben betaláltunk Kemenes Szabi kapujába, pont úgy, ahogy terveztük. Ezután sem álltunk le és további gólokkal biztosítottuk be a győzelmet – nyilatkozta az NB I góllövőlistáját 13 találattal vezető Holender Filip a klub honlapjának, akit Májer Milán váltott a szünetben, míg Nagy Gergőt Banó-Szabó Bence. Nem sokkal később, az 59. percben aztán a mesterhármast ünneplő N’Gog is lejött, őt Tischler váltotta.
 
– Az első félidőben három nullára vezettünk, így a mester már a szombati, Vidi elleni rangadóra is gondolva Nagy Gerivel együtt pihentetett bennünket – tette hozzá Holender.
 
Tischler becserélését követően több veszélyes helyzetet is kialakítottak Banó-Szabóval, de végül gólt nem tudtak összehozni. Előbb Banó-Szabó jobb oldali szögletét fejelte kapura Tischler, de Kemenes védett, majd a másik oldalról érkező sarokrúgást mellé fejelte. Viszont az ellenfél közben kozmetikázta a végeredményt.

Legfrissebb híreink