Magyar Kupa: pótolná adósságát a Paks magyar válogatottja

A motivációjával nincs probléma.

Forrás:

Balogh Balázs karrierjében új fejezet kezdődött a nyáron. A kétszeres válogatott futballista a Puskás Akadémiától a Pakshoz igazolt. A 29 éves futballista a felcsúti éveket megelőzően az Újpest csapatát erősítette. 

Balogh magát egy igazi csapatembernek tartja, aki mindent megtesz azért, hogy sikeres legyen az együttese. Hozzátette, örül, hogy a Tolna megyei csapatban folytathatja a pályafutását. A labdarúgó azt is kiemelte, hogy a beilleszkedése zökkenőmentesen ment, mivel parádés játékosok közé került. 

 

 

"Maximum koncentráció mellett végzem a tréningeket, a taktika elsajátításában pedig segítségemre vannak az elmúlt évek tapasztalatai. Alázattal belerakom a közösbe, amit elvárnak tőlem, emellett hozom a saját, harcos játékom. Úgy vélem, ezzel tudok a legnagyobb hasznára lenni a csapatnak. Még egyszer kiemelném, hogy a motivációs szintem olyan magasan van, mint még soha az elmúlt tíz évben. Semmi mással nem foglalkozom, csak és kizárólag a csapat eredményessége érdekel.

Azt szeretném, hogy egész Paks boldog legyen. Az elmúlt években többször nyerhettem volna Magyar Kupát, ám ezzel mindig adós maradtam, például most ezt itt megszerezni csodálatos érzés lenne" - nyilatkozta Balogh.

 

A Paks vasárnap a Budapest Honvéddal csap össze. Balogh elmondta, ha Szivics lehetőséget ad neki, ő a maximumot fogja nyújtani. 

Legfrissebb híreink