Magyar Kupa: Nikolics már a nemzetközi kupaszereplésről beszélt

Komoly kritikát is megfogalmazott a fehérvári edző.

Forrás:

2006 után újra a fehérváriak nyerték meg a Magyar Kupát. A MOL Vidi csapata ugyan a félidőben még egygólos hátrányban volt a Honvéd ellen, de a szünet után előbb Scsepovics egyenlített, majd Hadzic állította be a 2-1-es végeredményt. Marko Nikolics csapata a bajnokságban a Fradi mögött a második helyen zárt, emellett azt sem szabad elfelejteni, hogy az Európa-ligában a csoportkörig jutottak Juhászék.
 
Marko Nikolics az M4 Sportnak összegezte a kupadöntőt. A szakember szerint az első félidőben borzasztó teljesítményt nyújtottak a játékosai, de a második játékrészben már jó volt a mentalitásuk. Arra is rávilágított, hogy tisztában van vele, mi lehet a kettősség oka, de ez már nem fontos. Hozzátette, ez a siker jó befejezése egy fantasztikus szezonnak. Kiemelte, hogy a játékosoknak végre lesz lehetőségük pihenni, bár nagyon sok idejük nem lesz a feltöltődésre. A kevés pauza ellenére komoly célt tűzött ki Nikolics, aki elmondta, a következő idényben is nagy ambícióik lesznek a nemzetközi porondon. 
 

Magyar Kupa: drámai hajrá döntött a trófeáról - videó - NB1.hu

 

Az interjú során szóba került az is, hogy elküldték a trénert a kispadtól. Ezzel a jelenettel már nem igazán szeretett volna foglalkozni a lefújás után Nikolics. 
 

Legfrissebb híreink