Magyar Kupa: NB III-as csapat ejtette ki a DVTK-t

Öt gólt hozott a borsodi rangadó.

Forrás:

A Magyar Kupa 4. fordulójának egyetlen csütörtöki mérkőzésén az NB III Keleti csoportjának 2. helyén álló Kazincbarcika 3-2-re verte az NB II-es DVTK-t a borsodi rangadón, így továbbjutott a legjobb 16 közé, Kondás Elemér együttese pedig búcsúzott a sorozattól.

A DVTK rövid beszámolója és a gólok története:

"A KBSC jutott a MOL Magyar Kupa legjobb 16 csapata közé. A MOL Magyar Kupa 4. fordulójában Kazincbarcikán játszott a DVTK, és 19 perc játék után hátrányba került, amit Horváth Zoltán fejesgóllal egyenlített, ám nem sokkal a szünet után egy tökéletesen elvégzett szabadrúgásból a hazaiak ismét megszerezték a vezetést. A szünet után a DVTK támadott, de a hazai kontrák mindig magukban rejtették a gólveszélyt, egyet ki is tudtak használni. Tíz perccel a vége előtt Horváth Zoltán újabb fejessel szépített, majd a hajrában a DVTK teljesen a kapuja elé szorította ellenfelét, de az egyenlítés nem sikerült.

19. perc: Szép passzjáték után lépett ki a bal oldalon Laczkó, aki ezúttal ziccerben sem lőtt, hanem a középen érkező Székely Krisztián elé passzolt, és a társ közelről a hálóba kotorta a labdát, 1-0

28. perc: Előbb Jurek beadását még tisztázták Horváth elől, de utána Bokros szintén balról a hosszú oldalra ívelte a labdát, és Horváth Zoltán magasra ugorva a kapuba fejelt, 1-1

41. perc: Hazai szabadrúgás 20 méterre az alapvonaltól, balról Nagy János egy lépés után a labdát a sorfal fölött eltekerve kilőtte a jobb felső sarkot, 2-1

78. perc: Némi szerencsével került Vladul Stefan elé a labda, aki közelről az éles szög ellenére is a kapuba lőtt, 3-1

82. perc: Bertus jobb oldali beadására jól érkezett középen Horváth Zoltán, és közelről a kapuba fejelt, 3-2.
 

MOL Magyar Kupa 4. forduló
Kolorcity Kazincbarcika SC - Diósgyőri VTK 3-2 (2-1)

Kazincbarcika, Kolorcity Aréna, 951 néző. Játékvezető: Hanyecz Bence (Buzás Balázs; Medovarski János).
KBSC: Megyeri - Szemere, Ur, Dvorschák, Süttő - Nagy J., Szabó I B. - Székely K., Ádám F., Schildkraut - Laczkó. Vezetőedző: Varga Attila.
DVTK: Borsos - Ivánka, Karan, Szeles - Eperjesi, Bertus, Oláh B., Németh Má., Bokros - Jurek, Horváth Z. Vezetőedző: Kondás Elemér.

Csere: Jurek helyett Molnár G., Szeles helyett Hegedűs J., és Németh Má. helyett Zsemlye mind a 46., Szabó I B. helyett Bartos, Ádám F. helyett Heil és Székely K. helyett Márton A. mind a 64., Karan helyett Csatári a 72., Laczkó helyett Vladul a 77., Schildkraut helyett Kovács D. a 90. percben.
Sárga lap: Szemere a 48., Ádám F. az 53., Vladul a 90+4. percben.
Gólszerző: Székely K. (1-0) a 19., Horváth Z. (1-1) a 28., Nagy J. (2-1) a 41., Vladul (3-1) a 78., Horváth Z. (3-2) a 82. percben."

Legfrissebb híreink