Magyar Kupa: Miriuta a Bayern Münchent is szóba hozta - értékelés

Bosszankodott a kihagyott helyzetek miatt.

Forrás:

PILIS LK-LEGENDA SPORT–KISVÁRDA MASTER GOOD 0–1 (0–0)
Pilis, 600 néző, v.:
Rúsz
PILIS: Szili – Kiss B., Páles, Tóth Á., Lászik – Sárán (Gyökér, 84.), Félix K. – Egervári (Kaiser, 39.), Rása, Tokodi (Csikós, 63.) – Maka. Edző: Halgas Tibor
KISVÁRDA: Minca – Melnik, Beriosz, Kravcsenko, Protics – Lucas, Bumba (Anderson Pico, 79.), Karaszjuk (Gosztonyi, a szünetben) – Sassá (Hej, 89.), Tischler, Kovácsréti. Vezetőedző: Miriuta László
Gólszerző: Tischler (11-esből, 0–1) a 75. percben

Vasárnap a Kisvárda is hozta a kötelezőt, és bejutott a legjobb 64 közé a Magyar Kupában. Az NB I-es csapat 1-0-ra győzte le a Pilist, a győztes gólt Tischler szerezte büntetőből a 75. percben.

Azt tegyük hozzá, hogy a várdai csapat már hamarabb is megszerezhette volna a vezetést, de Miriuta László játékosai nem sáfárkodtak jól a helyzeteikkel. Az első félidőben Bohdan Melnik lövését a gólvonalról vágták ki a pilisiek, míg Kovácsréti próbálkozását Szili Zsolt a kapufára tolta. 

A meccs után Miriuta László is megemlítette, hogy rengeteg helyzetet dolgoztak ki, de ezeket nem tudták értékesíteni. Hozzátette, ha a kisvárdai játékosok a Bayernnel csaptak volna össze, valószínűleg 200 százalékon pörögtek volna.

"Ha mi a Bayern München ellen játszanánk, mi is nyilván kétszáz százalékot adnánk ki magunkból, mint ellenfelünk.

Felkészültünk rá, hogy nehéz mérkőzés lesz, az is volt, de az igazsághoz tartozik, hogy legalább tizenöt helyzetet hagytunk kihasználatlanul. A lényeg, hogy továbbjutottunk" - nyilatkozta a kisvárdai vezetőedző. 
 

Legfrissebb híreink