Magyar Kupa: mennyire fogja felforgatni a csapatát a DVTK edzője?

Egyértelmű célt fogalmazott meg Zekic.

Forrás: DVTK/Facebook

A kiesés elől menekülő DVTK kedden a Magyar Kupában a legjobb 16 közé juthat. Zoran Zekic együttese esélyesként várhatja a Tarpa elleni összecsapást (kezdés 13 órakor), hiszen a rivális a megye I-ben érdekelt.

Zekic elmondta, a kupacsata során a kevesebb lehetőséget kapó játékosok is szóhoz juthatnak.

Magyar Aranylabda 2020: a győztesek listája - NB1.hu

 

"Egyértelműen a továbbjutás a célunk! Rendkívül sűrű a program, ezért kedden elsősorban azoknak szeretnék több játéklehetőséget adni, akik a bajnokikon kevesebbet játszottak. Ahogy korábban elmondtam, nekünk elsősorban saját magunkra kell figyelnünk, minden mérkőzés alkalmas arra, hogy továbbfejlesszük a saját játékunkat" - hangsúlyozta az edző a dvtk.eu-nak.

Zekic a komoly osztálykülönbség ellenére sem írná le a tarpai csapatot.

"Egy negyedosztályú klubnál kezdtem az edzői pályafutásomat, pontosan tisztában vagyok, mit éreznek most a tarpaiak. Amikor egy alacsonyabb osztályú csapat fogad egy élvonalbelit, mindig felfokozott a várakozás, és biztos vagyok benne, sokkal jobban fognak játszani ellenünk, mint egy bajnokin, amiből harminc van egy évben. Tiszteljük az ellenfelet, tiszteljük a labdarúgást azzal, hogy mi is a maximumot nyújtjuk" - zárta mondandóját Zekic.
 

Legfrissebb híreink