Magyar Kupa: megtoldaná a szezont a Vidi trénere

Nehéz feladat előtt állnak.

Forrás: molvidi.hu

Ma eldől, hogy a Vidi vagy a Loki kupamenetelése szakad-e meg. A mérkőzésre előbbi készülhet magabiztosabban, hiszen az odavágón 1-0-os előnyre tettek szert, de természetesen Herczeg Andrásék sem adták még fel a harcot.
 
A Vidinek vezetőedzője nélkül kell majd bizonyítania idegenben, hogy ők érdemlik meg a döntőt, és a végső sikert. Marko Nikolics nyilatkozatából viszont egyértelműen kiderül, abszolút nem érzik magukat jó helyzetben.
 
– Egygólos előnnyel kezdjük a mérkőzést, de ugyanazt tudom mondani, mint a Ferencváros elleni visszavágó előtt, amikor szintén mi álltunk jobban az első meccs után. Azaz, még maximum a munka felét végeztük el, egy nagyon kemény mérkőzés áll előttünk ahhoz, hogy ott lehessünk a május végi döntőben. Mindenki tudja, hogy vannak hiányzóink, de ez egy olyan feladat, amelyet meg kell tudnunk oldani. Már így is sok mérkőzés van a csapat háta mögött, szinte egész évben ebben a nehéz tempóban vívtuk a meccseket, de most az a cél, hogy még eggyel több találkozónk legyen, mint a többi gárdának, hiszen ez azt jelenti, hogy ott vagyunk a döntőben - mondta a visszavágó előtt Marko Nikolics a klub honlapjának.
 

Legfrissebb híreink