Magyar Kupa: Loki-kapkodás - reakció

Őszinte vélemény.

Forrás:

A Vidi és a Loki hatalmas csatát vívott a pályán a Magyar Kupa első elődöntőjének odavágóján. A mérkőzés elején Futács szerezte meg a hazaiaknak a vezetést, és ez a végéig ki is tartott, Herceg András hiába igyekezett változtatni csapatán. 
 
A Debrecen vezetőedzője természetesen nem volt elégedett a mérkőzést követően az eredménnyel. Azt is bevallotta, kicsit tompán kezdtek, és a Vidi ezt jól használta ki. Utána úgy érezte a tréner, feljöttek, egyenrangú partnerei voltak a Vidinek. A játékosai hozzáállását dicsérte a tréner, kijelentette csak dicsérni tudja őket. 
 
Kitért arra is, nagyon jó lett volna, ha sikerül egy találatot elérniük, hiszen akkor könnyebb dolguk lenne a visszavágón, de természetesen így is mindent meg fognak tenni saját szurkolóik előtt.
Arról is kérdezték a trénert, mi kellene, hogy hatékonyabb legyen csapata a kapu előtt. A higgadt megoldást hiányolta Herczeg András. Úgy érzi, kapkodnak, türelmetlenek, amikor odaérnek. Ha azokban a játékhelyzetekben meglenne a kellő higgadtság, akkor eredményesebbek lennének.
 
Az nb1.hu kérdésére azt is elmondta, ő nem érezte durvának a meccset a sok kiosztott lap ellenére sem. Óriásit játszott mindkét csapat, felfokozott volt a hangulat, ilyenkor nyilván vannak kemény párharcok is, mondta.
 

Legfrissebb híreink