Magyar Kupa: Lipcseiék feladták a leckét a Puskás Akadémiának

A visszavágó még küzdelmesebb lehet.

Forrás:

Puskás Akadémia–Soroksár (NB II) 1–1 (1–0)
Gólszerző: Gonzalo Vega (40.), ill. Orosz M. (75.)
PAFC: Danilovics – Osváth, Heris, Hadzsiev, Trajkovski – Urblík (Mioc, 73.), Szakály P. – Tamás N. (Kiss T., 63.), Vega. Sós B. (Latifi, 77.) – Radó A.
Kovács Dániel – Bor, Dvorschák, Gyömbér, Molnár R. – Huszák, Tamási Zs. – Csernik (Gárdos, 64.), Derekas (Lőrinczy, 57.), Kundrák – Orosz M. (Pál A., 79.)
 
Kemény dió a másodosztályból – harsogta a Puskás Akadémia honlapja a mérkőzést felvezető írásában. A honlap szerkesztőinek (vagy a cikk szerzőjének) igaza lett, hiszen Lipcsei Péter csapata végig egyenrangú ellenfélnek tűnt, nem érdemtelenül harcolt ki döntetlent az odavágón.
 
Igaz, a hazaiak kezdtek aktívabban (annak ellenére, hogy Orosz révén a vendégeké volt az első helyzet), voltak lövéseik is, de a Soroksár rendezte a sorait és válaszolt is a próbálkozásokra. Ám ezekből sem született gól, nem úgy, mint Vega próbálkozásánál. A labda megpattanva talált utat a vendégek kapujába.
 
 

Magyar Kupa: Kemenes bravúrja után érkezett a liverpooli - NB1.hu

 

 
Ám a Soroksár nem roppant össze, Lipcsei Péter csapata a fordulás után is mindent megtett azért, hogy a lehető legjobb eredményt érje el az odavágón. Szakály és Radó ugyan próbálkozott lövéssel, de nem jártak sikerrel, nem úgy, mint Orosz Márk, aki szintén megpattanó lövésből egyenlített.
 
A párharc tehát teljesen nyitott, az elsőnél is szorosabb, élesebb, küzdelmesebb mérkőzésre lehet majd számítani a visszavágón.
 

Legfrissebb híreink