Magyar Kupa: Lipcsei és a Puskás Akadémia

Brazilosra venné a támadója.

Forrás:

Nem tudta a Magyar Kupa negyeddöntőjének odavágóján lerendezni a Soroksárt a Puskás Akadémia. Bár az élvonalban a kiesés elől menekülő csapat megszerezte a vezetést, egy remek második félidővel az alacsonyabb osztályban játszó Soroksár döntetlenre tudta menteni a meccset. A két gárda így 1-1-ről folytatja majd a Soroksár pályáján, de a sárga-feketéknél továbbra is hangsúlyozzák, nem ők az esélyesei az összecsapásnak, viszont mindent megtesznek a továbbjutásért.
 
– Még mindig nem mi vagyunk az esélyesei ennek a találkozónak. Egy jobb csapat a Puskás Akadémia, de amit ott a srácok játszottak a második félidőben, az nagyon extra volt. Itt mindenki szerintem élete meccsét fogja játszani ezen a meccsen, és mindent meg fogunk tenni, hogy a négy között legyünk – mondta Lipcsei Péter, a csapat vezetőedzője.
 
A csapat támadója, Erdélyi László is hasonlóan vélekedett mint mestere, de azt is megosztotta, hogy személy szerint a "hagyományos brazil" taktikával lépne pályára: „egyel többet rúgni, mit az ellenfél.”
 
–  Szerdán, ha tovább jutnánk, a négy között lennénk. Azt kell, mondjam, nem mi vagyunk az esélyesek, de a Pancho Arénában megmutattuk, hogy van keresni valónk. Az lenne a legjobb, ha nem kapnánk gólt, de csatár vagyok, úgyhogy abban hiszek, eggyel többet kell rúgni, mint az ellenfél, és akkor nem lehet probléma. Biztos, hogy nehéz mérkőzés lesz, úgy gondolom egy egygólos meccs lesz. Bízom benne, hogy azt az egyet mi fogjuk lőni – mondta Erdélyi László.

Legfrissebb híreink