Magyar Kupa: koreográfiával készülnek az ajkaiak az Újpest ellen

Nem becsülhetik le alacsonyabb osztályú ellenfelüket a lilák.

Forrás: Ajka

Folytatódnak a küzdelmek a Magyar Kupában, kedden egyletlen mérkőzést játszanak, az NB II-es Ajkához látogat az Újpest.

Az ajkaiak frissen jutottak fel az NB III-ból és a szezonkezdet nem sikerült túl jól a számukra. 3 vereséggel kezdet a Kis Károly által vezetett együttes, ám ezután összekapták magukat és pontot tudtak rabolni az MTK és a Vasas elleni, a kék fehérek ellen ráadásul 4-4-re végződött a meccsük. A döntetlenek jót tettek a csapatnak, hiszen ezután magukra találtak és elkezdték gyűjtögetni a pontokat, szám szerint eddig összesen 15-t, ami a 10. helyre elég jelenleg a másodosztályban. A Magyar Kupa előző körében ugyan rendes játékidőben csak döntetlent játszottak az Újfehértóval, végül azonban 6-2-es összesítéssel mentek tovább.

Az újpestiek eddigi idényét leginkább a hullámzó jelzővel lehet illetni. 10 forduló alatt eddig 11 pontot szedtek össze, ezzel a 8. helyet birtokolják a tabellán. Legutóbb a kieső helyen álló Zalaegerszeggel játszottak döntetlen pályaválasztóként, így egy alacsonyabb osztályú csapat elleni győztes meccs újra önbizalmat adhat a csapatnak, azonban ehhez az ajkaiaknak is lesz egy-két szava.

Az ajkai New Green Power szurkolói csoport koreográfiával készül az Újpest elleni mérkőzésre, közleményükben mindenkit kérnek, hogy időben foglalja el a helyét, hogy sikeresen be tudják mutatni a látványt.

Legfrissebb híreink