Magyar Kupa: költői kérdést tett fel a Honvéd edzője

A könnyű (?) sorsolás is téma volt.

Forrás: Facebook/Budapest Honvéd

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a Budapest Honvéd csapata szerdán 3-0-ra nyert a Soroksár vendégeként a Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján, így 5-1-es összesítéssel jutott be a május 25-i fináléba, ahol a MOL Vidi lesz az ellenfél. A lefújás után a kispestiek trénere, Supka Attila elégedetten értékelt.

 

"Nagyszerű érzés döntőbe jutni, hisz az első Honvédos időszakomban már nyertünk kupát, és ezúttal is azért dolgoztunk egész évben, hogy valamit el tudjunk érni. A játékosok okosan, türelmesen játszva hozták le a mérkőzést a szimpatikus és jó képességű NB II-es gárda ellen. Pont annyit adtunk ki, amennyi szükséges volt, a gól megnyugtatta a fiúkat, majd a végén felpörögtünk, ez pedig külön megmutatta a csapat erejét és hozzáállását.

 

Úgy gondolom, komoly csapatok ellen is jó teljesítményre voltunk képesek a szezon során. A kupában igaz, hogy nem játszottunk NB I-es ellenféllel, de feltenném a kérdést, hogy mi az, hogy könnyű sorsolás? Az NB II-es egyesületek első osztályúakat búcsúztattak, például ahogyan a Soroksár a Puskás Akadémia ellen tette. A döntő más meccs lesz, de ezzel a mentalitással, a lehetőségek kihasználásával bízom abban, hogy bravúrt tudunk elérni és meg tudjuk nyerni a kupát. Felpörögve, feldobva, sok néző előtt egy jó erőkből álló Vidi ellen bízom a sikerben" - fogalmazott.

Legfrissebb híreink