Magyar Kupa: Kisvárda tényleg messze van - REAKCIÓK

Supkáék előre kiszámolták.

Forrás: Kisvárda/Facebook

Komárom-Esztergom megyében szerepelt tegnap a Magyar Kupában a Kisvárda, Supka Attila csapata a megyei I. osztályban szereplő Kecskéd ellenfele volt. A találkozót fölöttébb magabiztosan nyerték meg a vendégek, méghozzá 10-0-ra. 

A találkozón Bumba repítette a várdaiakat, aki háromszor volt eredményes, de Kovácsréti és Sassá is duplázott.

A mérkőzés lefújása után így értékelt a két szakvezető:

„Linczmaier László (Kecskéd): - Bebizonyosodott az, amit tudtunk is, hogy a Kisvárda nemcsak földrajzilag, hanem tudásban is távol van tőlünk. Fényévekkel jobb csapat, mint mi, bár egy picivel bátrabb játékra számítottam a mieinktől. Sokkal jobbak voltak a vendégek, sok sikert nekik a folytatásban!

Supka Attila (Kisvárda): - Arról beszéltünk a meccs előtt, hogy az egyes osztályok között két-három gól különbségnek lennie kell, és ez most realizálódott is. Mindenki odatette magát és igyekezett a maximumot nyújtani. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, és elég jó százalékban ki is használtuk azokat.

WATI-KECSKÉD KSK–KISVÁRDA MASTER GOOD 0–10 (0–4)
Kecskéd, Sportpálya, 1000 néző. v.:
Jakab Á.
Kecskéd: Bábszki (Pásku, 79.) – Vadkerti, Fábián R., Kiss M., Pető, Hagymási, Greskó, Katóka (Kocsán, 59.), Berki, Tomayer (Schmidt, 66.), Simon P. Edző: Linczmaier László
Kisvárda: Minca – Hej, Kravcsenko, Rubus, Baranyai – Lucas (Kovácsréti, a szünetben), Szimovics (Karaszjuk, a szünetben) – Navrátil (Sassá, a szünetben), Bumba, Camaj – Horváth Z. Vezetőedző: Supka Attila
Gólszerzők: Szimovics (5.), Horváth Z. (10.), Bumba (11., 82. és 90.), Camaj (31.), Kovácsréti (54. és 73.), Sassá (57. és 85.)

Legfrissebb híreink