Magyar Kupa: Kifakadt a Vidi edzője a sajtótájékoztatón - videó

Bezzeg ők mindig megadják a tiszteletet.

Forrás:

A Vidi és a Loki hatalmas csatát vívott a pályán a Magyar Kupa első elődöntőjének odavágóján. A mérkőzés elején Futács szerezte meg a székesfehérváriaknak a vezetést, és ez a végéig ki is tartott. A mérkőzés viszont amiatt is emlékezetes marad majd, hogy Juhász Roland négy perc alatt begyűjtött két sárgát, majd pár perccel később a vezetőedzőnek, Marko Nikolicsnak is ideje korán távoznia kellet. 
 
A sajtótájékoztatót dicsérettel kezdte Nikolics. Gratulált csapatának a hosszú jó szériája miatt, és a ma esti teljesítményhez is. Kiemelte, hogy milyen nehéz rangadókon vannak túl, valamint azt is, hogy ma négy meghatározó játékos is hiányzott a csapatból sérülés miatt. Az öltözőben is annyit mondott, harcoljanak magukért, harcoljanak a csapatért, ne adják fel.  Elárulta a következőkben a regeneráció lesz fontos, hiszen a Fradi, majd a Debrecen elleni visszavágó jön. 
 
Ezt követően viszont az nb1.hu kérdésére kitért a játékvezető tevékenykedésére is. Többször is hangsúlyozta, az, hogy őt elküldték, de játékosaival szemben való fellépés nem volt más, mint erődemonstráció. Garantálta, hogy nem mondott mást a kiállítása előtt, minthogy lapok nélkül próbálja kontrollálni a meccset. Felelevenítette azt is, hogy egy debreceni játékos nagyon hasonló szabálytalanságért nem kapott lapot, amilyenért Juhászt kiállították. Hozzátette, ők nem szoktak panaszkodni a játékvezetésre, mert ez a tisztelet része, viszont elvárnák, hogy ez visszafele is működjön. Ezért csalódott. A tizenegyes szituációra is rákérdeztek, de nem foglalt állás, hogy az volt-e vagy sem, de ismét jelezte, ez egy két irányú utca, ha ők mindig megadják a tiszteletet, akkor visszafele is kellene működnie.
 
Végül ismét rátért arra, hogy a következő meccsen a Fradi ellen kötelező a győzelem, nem a tabellán elfoglalt helyük miatt, hanem azért, mert egy rangadó, de egyébként sem mennek ki soha úgy a pályára, hogy jó a döntetlen. Hangsúlyozta, ez lesz a legnehezebb meccs.

Legfrissebb híreink