Magyar Kupa: kialakul a legjobb 8 mezőnye - a program

Az M4 Sport is közvetíti az egyik meccset.

Forrás:

Szerdán a Magyar Kupára fókuszálhatnak a honi futball szerelmesei. 8 meccset rendeznek meg, ezeken eldől, hogy mely együttesek álmodozhatnak még a végső sikerről. A játéknap a III. Kerület-Dorog összecsapással kezdődik. A dorogiak kiváló helyzetből várhatják a visszavágót, hiszen az első meccsen 4-1-re diadalmaskodtak. A MOL Fehérvár-Újpest találkozót az M4 Sport is élőben közvetíti. Az odavágón nem bírt egymással a két csapat Szegeden, valószínűleg izgalmas csatát láthatnak a drukkerek.

Érdekesnek ígérkezik a Haladás-Budapest Honvéd ütközet, a fővárosiak 1-0-ra nyertek a múlt héten. A lefújás után komoly dulakodás alakult ki a pályán, reméljük, hogy a szombathelyi összecsapás hasonló jeleneteket nem tartogat. A bajnokságban parádézó Mezőkövesd a kupában is áll, Kuttor Attila legénysége Kaposváron vívhatja ki a továbbjutást. A ZTE nincs irigylésre méltó szituációban, hiszen az egerszegieknek kétgólos különbséget kellene eltüntetniük a Lipót Pékség ellen.

Magyar Kupa: meddig csodálhatjuk az NB III-as csapatokat? - ELŐZETES - NB1.hu

Szerdán folytatódnak a Magyar Kupa párharcai, kiderül, mely csapatok jutnak a legjobb 8 közé. III. Kerületi TVE-Dorogi FC A kupafordulót a III. Kerületi TVE-Dorog összecsapás nyitja szerdán 13 órakkor. Az "odavágón" a meccs elején 11-esből szerzett vezetést az NB III-as alakulat, de az egy osztállyal feljebb szereplő Dorog fordítani tudott, és végül magabiztosan, 4-1-re nyert.

Az MTK és a Puskás Akadémia a múlt héten nagyot lépett a következő kör felé, ugyanis mindkét alakulat 3-0-ra diadalmaskodott. A Paksot megizzasztotta a Pécs, de a Tolna megyeiek 2-1-es sikerrel zárták a pécsi túrát.

MAGYAR KUPA, NYOLCADDÖNTŐ VISSZAVÁGÓK
13.00: III. ker TVE (NB III)–Dorogi FC (NB II) (az első meccsen: Dorog-III. ker TVE 4-1)
17.30: Mol Fehérvár FC–Újpest FC (Tv: M4 Sport) (az első meccsen: Újpest-MOL Fehérvár 0-0)
18.00: Szombathelyi Haladás (NB II)–Budapest Honvéd (az első meccsen: Honvéd-Haladás 1-0)
18.00: Kaposvári Rákóczi FC–Mezőkövesd Zsóry FC (az első meccsen: Mezőkövesd-Kaposvár 2-1)
18.00: ZTE FC–Lipót Pékség SE (NB III) (az első meccsen: Lipót Pékség-ZTE 3-1)
18.00: Paksi FC–Pécsi MFC (NB III) (az első meccsen: Pécs-Paks 1-2)
18.00: Puskás Akadémia FC–Békéscsaba 1912 Előre (NB II) (az első meccsen: Békéscsaba-Puskás Akadémia 0-3)
18.00: Dunaújváros (NB III)–MTK Budapest (NB II) (az első meccsen: MTK-Dunaújváros 3-0)

Legfrissebb híreink