Kupadöntő: üzentek a szurkolóknak az Újpest játékosai - videó

Kisfia tette fel a tízpontos kérdést a szélsőnek.

Forrás: Facebook/Újpest FC

Mint ismert, hétfőn Magyar Kupa-döntőt játszik egymással az Újpest és a MOL Fehérvár. A két csapat pénteki sajtótájékoztatójáról itt írtunk:

Kupadöntő: megbizik-e Oenning a már egyszer hibázó légiósban? - NB1.hu

 

A lilák Facebook-oldalukon kérdezték meg játékosaiktól, mit jelent számukra a kupadöntő. Valamennyien ígéretet tettek a szurkolóknak, hogy mindent megtesznek azért, hogy elhódítsák a trófeát, emellett többen is életük első felnőtt fináléjukra készülnek.

Az újpestiek honlapjának eközben az a Branko Pauljevic nyilatkozott, aki a 2018-as kupagyőztes csapatnak is tagja volt. Ennek apropójából rákérdeztek nála, mi a legnagyobb különbség a 2018-as és a mostani csapat között. "Ez egy fogós kérdés. Azt hiszem mondhatom azt, hogy a mostani keretünk csapatként erősebb, mint az akkori és talán több a tapasztalt játékos, mint azelőtt. Sok hullámvölgyünk volt, részben a koronavírus miatt is ebben a szezonban, ezét talán nem tudtuk megmutatni a bennünk rejlő teljes potenciált. Azzal a csapattal harmadikok lettünk, de úgy gondolom, hogy a mostani keretben sokkal több van, mint a mostani helyezésünk."

Amellett, hogy hajtja őt a motiváció, extra pluszt jelent számára, hogy kisfia feltett számára egy tízpontos kérdést. "Akkor 3 éves volt, most 6 éves és már meg is kérdezte, hogy ha sikerül megnyerni idén a kupát, akkor övé lehet-e az érmem. Sőt, igazából sokszor felmerül a kérdés, hogy a 2018-as medál most az övé, vagy az enyém."

A kupadöntő május 3-án, hétfőn 20 órakor kezdődik a Puskás Arénában. A jegyvásárlásról itt számoltunk be:

Magyar Kupa: eldőlt, mennyi jegyet vehetnek a szurkolók - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink