Magyar Kupa: gyermekkori álma teljesült a fiatal védőnek

Nagyon hálás a lehetőségért.

Forrás: Honvéd

Első meccsét játszotta a Honvéd felnőttcsapatában Buna Gábor, ráadásul győztes meccsen mutatkozott be.

Örökre emlékezetes marad a fiatal védőnek a Monor elleni Magyar Kupa meccs. Gyermekkor álma teljesüléséről így nyilatkozott:

„Nagyon jól éreztem magam a pályán, úgy érzem, a játékomban is megmutatkozott, remek érzés volt beállni a Honvéd felnőttcsapatába. Kiskorom óta ez volt az álmom, hogy bemutatkozhassak a nagyok között! Régóta itt vagyok már a Honvédnál, mindenkinek köszönöm, hogy lehetőséget kaptam arra, hogy pályára léphessek a felnőttek között. Tudom, hogy jó úton járok, ez most is bebizonyosodott, tényleg nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért.”

Kedden tudta meg, hogy a keret tagja lesz. A 17 éves játékos negyed órát kapott a meccsen, a legjobbját nyújtotta és harmadik labdaérintésével kötényt adott az ellenfelének. Ezt mondta el a bravúros megoldásról:

„Abban a szituációban azt éreztem, hogy ez az egyetlen jó megoldás, meg kellett próbálni, sikerült is, örülök neki. Először csak azt mondták, hogy kerettag vagyok, de már az is nagy megtiszteltetés volt a számomra, az pedig különösen nagy örömmel tölt el, hogy pályára is léphettem, nagy dolognak tartom, hogy felhúzhattam a Honvéd felnőttcsapatának mezét. Remélem, hogy minél több ilyen alkalom lesz még a karrierem során.”

Legfrissebb híreink