Magyar Kupa: figyelmeztetett a Vidi csapatkapitánya

Kerülné a BL-hibákat.

Forrás: molvidi.hu

Nagy feladat elé állította a Vidi a Ferencvárost a Magyar Kupa negyeddöntőjében, hiszen a 2-1-es álláson kéne fordítaniuk ahhoz, hogy tovább juthassanak. Az akkori győzelemből a székesfehérváriak csapatkapitánya, Juhász Roland is nagymértékben kivette a részét, hiszen a 6. percben megszerezte csapatának vezetést, és a pálya másik oldalon is jól tette a dolgát.
 
– Nem kezdtük a legfényesebben az évet, de ebből sikerült kilábalnunk, szerintem a folyamatos fejlődés látszik az eredményeken is és a játékunkon is. A kupában a Ferencváros elleni első mérkőzésen sikerült jól megakadályoznunk ellenfelünk támadójátékát, de abban bízom, hogy a visszavágó a mi játékunkról szól majd. Persze van egy alapjátékunk, ami az őszi idényben működött akár az Európa Ligában is, de támadásban szeretnénk előrelépni. Nem szabad beleesni abba a hibába, hogy kényelmesen várjuk a meccset, félre kell tenni az odavágó eredményét. Úgy kell kimennünk a pályára, mintha 0-0 lett volna az eredmény. Néha lehet látni, akár a Bajnokok Ligájában is, hogy elaltatja az előny a csapatokat, ezt el kell kerülnünk. Fontos ilyenkor a mentális része a dolgoknak, de ismerve az edzői stábot és a csapatot, ezzel nem lesz gondunk. – figyelmeztetett a középhátvéd, akit arról is kérdeztek, az ellenfél védelme ismét retteghet-e az ő támadó erényeitől is.
 
A játékos hangsúlyozta, elsődlegesen a saját dolgával foglalkozik, de ha pontrúgásnál ismét esélye lesz megzörgetni a hálót, mindent megtesz ezért is. Hozzátette, nem hiszi, hogy nagyban változik a csapat alapfelfogása.

Legfrissebb híreink