Magyar Kupa: Dragóner elvett egy gólt az Újpesttől igazolttól? 

Akkor sem álltak meg, amikor már minden eldőlt.

Forrás: ZTE FC/Facebook

A megyei I. osztályban szereplő Mezőkeresztes volt a ZTE ellenfele tegnap a Magyar Kupában, a zalaiak kiütéses, 11-0-s győzelmet arattak annak ellenére, hogy Bóér Gábor vezetőedző előre megmondta, azoknak a játékosoknak ad majd lehetőséget a bizonyításra, akik eddig kevesebbet játszottak.

A találkozó hősei a nyáron Újpestről igazolt Koszta Márk, valamint Dragóner Filip voltak, előbbi négy, utóbbi három gólt szerzett. A találkozó lefújása után Bóér Gábor a következőket mondta a zaol.hu-nak, mely honlap az alábbiakat is jelezte a meccsről: „Bár a jegyzőkönyv szerint Koszta Márk öt gólt szerzett, ám helyszíni információink szerint a 44. percben Dragóner volt eredményes.”

„Elégedett vagyok teljes mértékben, hiszen a cél nem lehetett más, mint a továbbjutás. Játékban mindent megvalósítottunk abból, amit elterveztünk. Mindenki komolyan vette a találkozót, motiváltak voltunk és akkor sem álltunk meg, amikor már minden eldőlt. Nem könnyelműsködtünk ebben a helyzetben sem” - nyilatkozta Boér.


Mezőkeresztes-ZTE 11-0
Mezőkeresztes, 400 néző. Jv.: Ducsai.
ZTE FC:
Gyurján – Tanasin, Lesjak, Bobál D., Gergényi – Favorov, Kovács B., Koszta – Dragóner, Zimonyi, Vass. Vezetőedző: Boér Gábor.
Gólszerzők: Dragóner (2., 44., 58.), Koszta (18., 49., 57., 80.), Vass (35.), Zimonyi (69., 82.), Bobál (75.),

Legfrissebb híreink