Magyar Kupa-döntő: változott a Vidi edző helyzete

Hivatalos bejelentés.

Forrás:

"Mérsékelte vezetőedzőnk, illetve kapusedzőnk, Brockhauser István eltiltását az MLSZ Fegyelmi Bizottsága.
 
A MOL Vidi FC-Debreceni VSC Magyar Kupa-elődöntő odavágójának hajrájában Farkas Ádám játékvezető előbb második sárga lappal kiállította csapatkapitányunkat, Juhász Rolandot, majd nem sokkal később elküldte a kispadtól Marko Nikolics vezetőedzőt is, valamint a mérkőzésről szóló jelentésébe belefoglalta a pályán hozzá szavakat intéző Brockhauser István kapusedzőt.
 
Az eset folyományaként a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága két Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta a két szakembert, melyből egyet a DVSC elleni visszavágó során már letöltöttek.
 
Az MLSZ FB április 30-i ülésén személyesen is meghallgatta Marko Nikolicsot és Brockhauser Istvánt. Döntésük értelmében szakembereink eltiltását kettőről egy mérkőzésre csökkentették, ami azt jelenti, hogy az érintettek leülhetnek a kispadra a Budapest Honvéd FC elleni, május 25-i Magyar Kupa-finálén.
 
Marko Nikolicsot egy mérkőzésre szóló eltiltása mellé 300 ezer forint, Brockhauser Istvánt ugyanilyen időtartamú eltiltása mellé 100 ezer forint büntetés megfizetésére kötelezte az MLSZ FB."
 

Legfrissebb híreink