Magyar Kupa: a Vidi válogatott kapusa ezért tart a Loki elleni meccstől

Készül a büntetőkre is a hálóőr.

Forrás:

A MOL Vidi szombaton elvesztette a "bajnoki döntőt", Marko Nikolics együttese a Ferencváros otthonában maradt alul 4-1-re. A fehérváriak mégsem nyalogathatják sokat a sebeiket, hiszen kedden a DVSC otthonában vizitálnak, immáron a Magyar Kupa elődöntőjének a visszavágóján. A párharc első felvonását a Vidi hazai pályán nyerte meg Futács Márkó korai góljával. A meccset egyébként 10 emberrel fejezték be a Fejér megyeiek Juhász Roland kiállítása miatt. A rutinos védőre nem számíthat a szakmai stáb a Nagyerdei Stadionban eltiltás miatt. 
 
Kovácsik Ádám szerint nem lesz könnyű dolguk Debrecenben, főleg amiatt, hogy a védelemben lesznek hiányzók. A kapus hozzátette, a bajnoki címről valószínűleg lecsúsztak, de a Magyar Kupa megnyerése is szép siker lenne a klub történetében. Kovácsikot az sem érné váratlanul, ha büntetőkkel dőlne el a továbbjutás.
 
"Nagyon nehéz mérkőzés vár ránk kedden este Debrecenben, ráadásul alapembereink fognak hiányozni a védelem tengelyéből. Ugyanakkor előnyből várjuk a találkozót és természetesen a döntőbe jutás a célunk. Ennek érdekében szerintem mindenképp gólt kell szereznünk, de még az sem lenne a DVSC ellen idegenben életbiztosítás. Sajnos meg kell barátkoznunk azzal a gondolattal, hogy idén a Magyar Kupa lehet az egyetlen serleg, amit begyűjthetünk, azt azonban nem szabad szem elől téveszteni, hogy a Vidi története során eddig csupán egy alkalommal hódította el a Magyar Kupát, úgyhogy nem hiszem, ha ez sikerülne, akkor nagyon búslakodnunk kellene majd a szezon végén. Az ellenfél 11-es rúgóiból mindig fel szoktam készülni, de remélem, hogy a rendes játékidőben sikerül kiharcolnunk a továbbjutást" - nyilatkozta Kovácsik. 

Legfrissebb híreink