Magyar csapattal találkozott a Dunaszerdahely

Öt gólt hozott a felkészülési mérkőzés.

FC DAC 1904 - Budafoki MTE 4:1 (2:1)
Gólszerzők: Taiwo (7.), Čmelík (42., 57. - utóbbit 11-esből),Divković (75.), ill. Pölöskei (45.)
DAC: Kucz (46. Slančík) - Magyar (71. Divković), Huk (46. Varesanović), Dolinský (81. Bari), Šimčák – Veselovský, Baumgartner - Čmelík (81. Doktorík), Bilenkyi, Ayong - Taiwo (46. Kelemen). Edző: Peter Hyballa.
Budafok: Póser - Horváth, Khiesz, Vaszicsku, Csiszér - Vass, Oláh - Kovács, Kercsó, Vankó - Pölöskei. Cserék: Balogh - Kirják, Veszelinov, Króner, Farkas, Kulcsár, Margitics, Patkós, Vég, Harsányi. Edző: Csizmadia Csaba.
 
Az NB II-ben szereplő Budafok a Dunaszerdahely otthonában vizitált edzőmeccs keretében. Az összecsapás első gólja a hetedik percben született, ekkor Čmelík passza után Taiwo talált be. Az első félidő hajrájában felpörögtek az események: a 42. minutumban Čmelík volt eredményes, majd kicsit később Pölöskei fejesével szépítettek a budafokiak.
 
A térfélcsere után Čmelík kiharcolt egy tizenegyest, amit gólra is váltott. A végeredményt Divković állította be, a horvát futballista a kapufáról kipattanó labdát lőtte a Budafok kapujába.
 
A meccs krónikájához hozzátartozik, hogy a DAC háromszor találta el a kapufát, de a Budafok sem vallott szégyent, több nagy lehetőséget dolgozott ki. 

Legfrissebb híreink