Magyar Aranylabda 2020: Lőw Zsolt egy érdekes sztorit mesélt Véber Györgyről

A Bajnokok Ligája döntőjéről is szó esett.

Forrás:

Lőw Zsolt, aki a 23. Magyar Aranylabda-díj legjobb magyar edző kategóriáját nyerte meg, Londonból online jelentkezett be a díjátadó eseményre.
Az eredményhirdetés február 8-án zajlott, melyet élőben közvetített a Domus Vinorum Borházból a sport365.hu és az nb1.hu. Itt derült ki egy igazán érdekes sztori, melynek egyik szereplője Lőw Zsolt - számolt be róla sport365.hu.

Az Újpest és a magyar válogatott korábbi labdarúgója jelenleg Thomas Tuchel szakmai stábját erősíti másodedzőként a Chelsea csapatánál.

Lőw Zsolt felidézte a Bajnokok Ligája tavalyi sorozatát, ahol a PSG-vel a döntőig meneteltek:

"Köszönöm szépen, hogy figyelemmel kíséritek a pályafutásomat és köszönöm a szavazó kollégának, hogy rám szavaztak. A Bajnokok Ligája egy nagyon nagy dolog volt nekem is. Az én életemben is egy mérföldkő volt és rengeteg szeretetet kaptam a magyar emberektől, magyar szurkolóktól, magyar szakemberektől. Talán ez fontosabb is annál, mint hogy az ember megnyeri-e a Bajnokok Ligája döntőt vagy nem."


Fotó: Jean Catuffe/Getty Images

A Chelsea csapatához történő szerződéskor egy nagyon gyors döntést kellett hozniuk.

"Most történt egy változás az én életemben is. A párizsi munkám véget ért. Egy kommandós jelleggel bedobtak ide minket Londonba. Pár nap alatt kellett eldönteni, hogy vállaljuk-e ezt a hatalmas kihívást. Nyilvánvalóan rengeteg lehetőség és potenciál van ebben, de azért megvan ennek a feladatnak a nehézsége."

"Azért vállaltuk be ezt a kihívást mert egy szenzációs klubról van szó."

Lőw elmondta, hogy Párizsban az okozott nehézséget, hogy a világsztároknál elérjék, hogy csapatként gondolkozzanak. Úgy érzi, hogy a Chelsea esetében könnyebb lesz egy csapatot formálni.

NB1.HU Aranylabda 2020 eredményhirdetés

Élő közvetítés az NB1.HU Aranylabda 2020 eredményhirdetéséről a Facebook-on. Vendég: Véber György. Helyszín: Domus Vinorum

 

Lőw egy érdekes történetet is megosztott Véber Györggyel kapcsolatban, aki az esemény vendége volt a helyszínen.

"Emlékszel még, amikor a te cipődben fociztam? Otthon ereklyeként őrzöm a cipőt, amit tőled kaptam, de fociztam is benne, mert azt mondtam, ha csak fele annyi tudás van a cipődben, mint a lábadban akkor belőlem is nagy játékos lesz. A te régi cipődben edzettem az utánpótlásban és a legbüszkébb újpesti gyerek voltam."

 

Sport365.hu - Gera lett az évtized labdarúgója

Hétfőn került sor a Magyar Aranylabda-díj 2020-as kiadásának az eredményhirdetésére. A Magyar Aranylabda-díjat 1998-ban hívta életre a Foci Magazin, az 1999-ben megalapított nb1.hu jogelődje. A szavazáson a magyar labdarúgással kiemelten foglalkozó szakírók és szerkesztőségek voksoltak, immáron 23. alkalommal. Az eseménynek a Domus Vinorum Borház adott otthont.

Legfrissebb híreink