Ma is nyert a Fradi – fiatalokkal

Rebrov többeknek is lehetőséget adott a bizonyításra.

Forrás: fradi.hu

Szerhij Rebrovról eddig is köztudott volt, hogy az Ukrajnában megszokott (és Valerij Lobanovszkij-tól tanult) kemény munka híve, de azt gondolhatta volna az átlagos halandó, hogy a szombat esti, a bajnokság szempontjából meghatározó, győztes meccs után, biztosan pihenőt ad fiainak.

Hát, ez korántsem így történt, hiszen a Ferencváros vasárnap is pályára lépett, és felkészülési találkozón mérkőzött meg a révkomáromi KFC Komarnóval. Igaz, nem a tegnapi kezdővel állt fel a listavezető.

Rebrov vs. Carrillo: eldőlt-e a bajnoki cím? - reakciók - NB1.hu

Forrás: Simon Zoltán/nb1.hu Hatalmas lépést tett a Ferencváros az újabb bajnoki címe megszerzése felé, mivel a Groupama Arénában győzte le a MOL Fehérvár FC-t 1-0-ra. Ezzel bebizonyosodott, hogy Kovácsik Ádám, a Vidi kapusa ért a focihoz és jövőbe látó képességekkel is rendelkezik, hiszen a mérkőzés előtt azt nyilatkozta, hogy egy gól dönt majd.

A tegnapi győzelemmel (1-0-s hazai siker a második MOL Fehérvár FC ellenében) hat pontra növelte előnyét a tabella élén a címvédő, úgy hogy két elmaradt meccse is van a zöld-fehéreknek, de azok, akik a bajnokin nem léptek pályára, vagy csak kisebb szerepet kaptak a Zubkov góljával megnyert találkozón, vasárnap délelőtt a Komárno ellen játszottak zártkapus tesztmeccset.

A Fradi a Gróf - Botka, Frimpong, Csontos, Heister – Szabó R., Vécsei – Varga, Lodico, Ramadan – Sihnevich összeállítású kezdőcsapatot küldte pályára, és hamar vezetést is szerzett: egy megítélt büntetőt Varga Roland értékesített.

A szlovák csapat szabadrúgásból egyenlíteni tudott, ám nem sokkal ezután, a korábban a Ferencvárosban alapember, de Rebrov érkezésével egyre kevesebb játéklehetőséget kapó, Marcel Heister révén újra a zöld-fehérek vezettek.

A német játékos találata után beindult a Fradi, előbb Vécsei talált be szép szabadrúgásból, majd Ammar Ramadan növelte tovább az előnyt. A hajrában a vendégek egy a menteni igyekvő Frimpongon megpattanó lövéssel szépítettek, így alakult ki a 4-2-es végeredmény.

Gyorsabb volt a Fradi a Vidinél, de az Újpest is téma volt - HELYSZÍNI RIPORT - NB1.hu

Forrás: Simon Zoltán/nb1.hu FTC-MOL Fehérvár FC 1-0 „Majdnem 16 ezren lesznek!" Ezzel a mondattal indított az ulloi129.hu főszerkesztője a sajtóhelyen, kijelentése után le is vontam a következtetést, kizárt dolog, hogy a Derbin előfordulhatna, hogy nincs telt ház. Mert eléggé fontos kérdés lett az elmúlt időszakban, hogy melyik párosítás vonzza a legtöbb nézőt, azaz, jelenti a legnagyobb rangadót Magyarországon.

Szerhij Rebrov a találkozón csereként lehetőséget adott Takács Zsombornak, valamint az U19-es együttesből Iyinbor Patricknak, Hajdú Rolandnak, Pintér Dánielnek és Juhász Botondnak is.

Felkészülési mérkőzés
FTC - KFC Komárno 4-2

FTC: Gróf - Botka, Frimpong, Csontos, Heister – Szabó R., Vécsei – Varga, Lodico, Ramadan – Sihnevich
Csereként beállt: Takács Zs., Iyinbor, Hajdú R., Pintér D., Juhász B.

Gólszerzők: Varga R. (11-esből), Heister, Vécsei, Ramadan

Legfrissebb híreink