nb1.hu

M4 Sport: Buzsáky Ákos "újabb" szakítása

Remek öröm is érte a szakembert.

A közvélemény számára derült égből a villámcsapásként hatott a hír, hogy pár nappal a bajnokság kezdete előtt az NB III-as III. Kerületi TVE vezetősége menesztette a vezetőedzői posztról Buzsáky Ákost, aki a mérkőzésekről készült jegyzőkönyvekben, mint technikai vezető szerepelt és ezt az MLSZ Adatbankja is bizonyítja.
 
Mint jeleztük, a klub a szakemberrel kapcsolatos egészségügyi okokra hivatkozva mentette fel a munkavégzés alól, de mint azt az nb1.hu kiderítette, az ügynek voltak előzményei is, mert az elöljárók már többször figyelmeztették arra Buzsákyt, hogy változtasson, vagy nem folytatható tovább az együttműködés.
 
Az élelmesebbek viszont azt is észrevehették, hogy a volt válogatott futballista eltűnt az M4 Sport csatornájáról október végétől, mint szakértő. Buzsáky egyébként, akárcsak a Kerületnél elvégzett gyakorlati munkáját, azt is jól végezte, nem a megszokott, unalmas klisséket puffogtatta, hanem valóban olyan dolgokat mondott el, melyek figyelemre érdemesek és méltóak voltak.
 
Az üggyel kapcsolatban a Bors megkereste a sportcsatornát, az alábbi választ kapta a napilap:
 
„Buzsáky Ákos családi okokra hivatkozva jelezte, hogy egy ideig ne hívjuk műsorainkba szakérteni. Ákos úgy vélte, hogy nem tudna olyan szinten felkészülni, ahogyan szeretne, és nem tudnánk rá úgy számítani, ahogyan azt a műsoraink megkívánják. Az M4 Sport elégedett volt a munkájával, amit ezúton is köszönünk neki” – tették hozzá.
 
A történethez tartozik, hogy múlt héten megszületett a második gyermeke Buzsákynak, akinek most rengeteg ideje felszabadult, így a családja mellett lehet.

Bemutatkozott Buzsáky utódja a szurkolóknak is – NB3.hu

Volt élvonalbeli futballista váltja.

Megosztás:
Kapcsolódó hírek
DVSC
DVTK
Ferencvárosi TC
Kecskeméti TE
Kisvárda Master Good
Mezőkövesd Zsóry FC
Fehérvár FC
MTK Budapest
Paksi FC
Puskás Akadémia FC
Újpest FC
ZTE FC