M4 Sport: a kispestieknek is lesz saját tévéjük

Fontos bejelentést tett a Honvéd.

Forrás:

11 órakor kezdődött Kispesten az a sajtótájékoztató, amelyen bejelentették, hogy a Honvéd TV az M4 Sporton lesz látható.  Íme a kispestiek közleménye

Örömmel jelentjük be, hogy október 2-án szerdán elindul a Budapest Honvéd FC magazinműsora, amely Aranyoroszlánok címmel kéthetente szerdán lesz látható az M4 Sport csatornán.

Jelentős mérföldkőhöz érkezett a Budapest Honvéd, hiszen – több NB I-es klubhoz hasonlóan – mostantól nekünk lesz magazinműsorunk Magyarország első számú sportcsatornáján, az M4 Sporton. Az Aranyoroszlánok néven futó műsor kéthetente jelentkezik majd, és az adás tartalmaival nemcsak a tv-ben, hanem a közösségi felületeinken is találkozhatnak a szurkolók. A Honvéd TV-ben természetesen a futballé lesz a főszerep, azonban a BHSE sportolói is megjelennek majd az adásokban. Az Aranyoroszlánok műsorvezetője Varga Zsóka és Éless Dénes lesz.

„Mozgalmas nyári időszakon vagyunk túl – kezdte Kun Gábor, a Budapest Honvéd FC ügyvezető igazgatója. – Tulajdonosváltás, új edzői stáb, és amellett, hogy a pályán változások történtek, a teljes kommunikáció és az arculat is változott. Az első lépés Azurák Csaba érkezése és a Honvéd Médiaközpont felállása volt, így most már saját fotóssal, videóssal, grafikai, illetve újságírói csapattal dolgozunk, a célunk, hogy minőségi tartalmakat állítsunk elő a szurkolóink számára. Az sem mindegy, hogy milyen platformokon szolgáltatjuk ezeket a tartalmakat: megújult a honlapunk, nagy hangsúlyt fektetünk a közösségi felületeinkre, most pedig újabb mérföldkőhöz érkezünk. Régi adósságunkat törlesztjük azzal, hogy elindult a Honvéd klubtelevíziója, amely Aranyoroszlánok címmel kéthetente lesz látható az M4 Sport műsorán.”

Kun Gábor ügyvezető igazgató mellett Azurák Csaba kommunikációs és marketing igazgató is kiemelte, hogy tartoztunk a szurkolóknak azzal, hogy a Honvédnak is legyen saját magazinműsora. A vezetők arra is kitértek, hogy a BHSE-vel is szorosabbra fűzzük a kapcsolatot, így az ő sportolóik is megjelennek majd az adásban.

„Nem az a kérdés, hogy miért indítjuk el ezt a műsort, hanem hogy eddig miért nem volt? – mondta Azurák Csaba. – Két hónapja a szurkolói ankéton megígértük a drukkereinknek, hogy lesz Honvéd TV, és mostanra megcsináltuk. Kellett ehhez az M4 Sport rugalmassága, amit köszönünk nekik, hiszen fontos felületet biztosítanak a számunkra. Köszönjük a tulajdonosoknak, Bozó Zoltánnak és Mendelényi Dánielnek, illetve Kun Gábor ügyvezető igazgatónak, hiszen ők is úgy gondolták, szükség van erre a műsorra. A honlapunkon, a közösségi médián és a Honvéd TV-n keresztül rengeteg szurkolót tudunk elérni, és minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy a Honvéd-család minél több tagját lássuk el információkkal. A műsorban kiemelt szerepet játszanak majd az aktualitások, továbbá Gergely Istvánnal nagyon jó hangulatú egyeztetést folytattunk a többi sportág kapcsán. Ráadásul itt van az utánpótlásközpontunk is, nem mellesleg pedig egy komoly hagyományokkal bíró klubról beszélünk, szóval rengeteg a merítési lehetőség, reméljük, hogy színes tartalmakkal tudjuk kiszolgálni a szurkolókat.”

A műsor címe nem véletlenül lett Aranyoroszlánok, hiszen a kispesti címerben az 1926-ban először megjelenő oroszlánra, a kerület egyik jelképére utal, amely csapatunk kabalaállata 2007 óta.

Aranyoroszlánok név alatt korábban Éless Dénes, Kimmel Zsolt és Sarkadi Bálint által készültek videós tartalmak, amelyek nagy népszerűségnek örvendtek a Honvéd közösségi felületein, így ezt a szurkolók által ismert nevet viszi tovább a Budapest Honvéd FC klubtelevíziója.

Az Aranyoroszlánok első adása október 2-án szerdán 13:25 órától lesz látható az M4 Sporton, amelyet a csatorna kétszer megismétel majd. Az első adásban Mendelényi Dániel tulajdonossal és Davide Lanzafamével is készítettünk interjút.

 

Legfrissebb híreink