Balesetet szenvedett a ZTE légiósa

Állítólag további gondok is vannak a verdával.

Forrás: ZTE FC

„Hétfőn reggel egy Renault kisteherautó haladt Sorokpolány beterületén a Templom utcában, ahonnét balra, a Fő utcára akart kanyarodni. A sofőr elindult, ekkor neki balról érkezett egy Audi Q8 luxusterepjáró, ami a kisteherautó bal hátuljának ütközött. A kisteherautó és a személyautó is megpördült az ütközéstől. A kisteherautó vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Több szemtanú elmondása szerint az Audi már a baleset előtt is nagy sebességgel előzött meg több autót is a településen belül és a beláthatatlan kanyar után is nagy sebességgel érkezett oda, ahol a baleset történt. Szintén szemtanúk elmondása alapján a szinte új Audi nem rendelkezett érvényes forgalmi engedéllyel, a forgalomból ki volt vonva és a magyar rendszámos járművet egy Magyarországon élő sportoló vezette.

A rendőrség a baleset körülményeit igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálja” - jelentette vezércikkében a vaol.hu.

Luxusterepjáró és kisteherautó ütközött Sorokpolányban (Frissítve) | VAOL

A kisteherautó vezetője megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Az nb1.hu úgy értesült, hogy a baleset okozója,  az Audi Q8 luxusterepjáró vezetője nem volt más, mint a ZTE légiósa, Nikola Mitrovics.

Mitrovic eddig 111 NB I-es mérkőzésen 11 gólt szerzett, korábban játszott az Újpestben és a Vidiben is, Zalaegerszegre a nyáron szerződött. A ZTE-nél alapembernek számít, 29 forduló alatt 27-szer lépett pályára és 3 gólt szerzett.

Honlapunk a Zalaegerszegtől azt a tájékoztatást kapta, hogy Mitrovics jól van.

FRISSÍTÉS, 16.26:

 

Ismét megszólalt a ZTE a balesetet okozó légiósáról - NB1.hu

 

Legfrissebb híreink