Ludogorec-Fradi: a bolgárok 100%-ig biztosak a sikerben

Duzzadnak az önbizalomtól a hazaiak.

Forrás: Facebook/PFC Ludogorets

A Ludogorec csapata megtartotta szerdai sajtótájékoztatóját a csütörtöki, Ferencváros elleni sorsdöntő Európa-liga-találkozót megelőzően. A klub részéről ezúttal Georgi Terziev, a klub védője és a stábhoz tartozó Alexi Zhelyazkov nyilatkozott.

Utóbbi elmondta, egyértelműen a 2019-es év legfontosabb találkozója előtt áll a bolgár együttes. "Sikeres évet fejezünk be, és azt hiszem, ez a meccs fog értelmet nyújtani a srácok által eddig elvégzett munkának. Nem kételkedem a végső sikerben, biztos vagyok abban, hogy a csapat képes lesz olyan eredményt elérni, amely lehetővé teszi számunkra, hogy továbbjussunk. Mindannyian készen állunk.

Csak az eredményen lesz a hangsúly, hisz a csoport eddigi alakulása alapján benne lehet a ferencvárosi győzelem is a játékban. Az, hogy várnak-e az utolsó percekre, vagy az első perctől kezdik a támadást, az az ő feladatuk. Mindkettőre felkészültünk. Mi vagyunk a jobb csapat, tapasztaltabb játékosokkal. Ez a fő előnyünk" - mondta.

 

"Semmilyen módon nem játszhatunk a döntetlenre, noha az is megfelelne nekünk. Célunk a győzelem" - fogalmazott Terziev. "Sok mérkőzést játszottunk már a Ferencvaros ellen, részletesen elemeztük őket, és ők is ismernek minket, semmi meglepő nem lesz a találkozóban. A taktikánk ugyanaz, mint az eddigi összecsapásainkon, reméljük, ez eredményre is vezet majd" - tette hozzá a védő.

Minden cikkünk a találkozóról ide kattintva érhető el.

Legfrissebb híreink